Prlainović poručio Crnogorcima: Mi smo ćutali poslije Malage!

Srpski vaterpolista Andrija Prlainović rekao je da je u finalu Evropskog prvenstva bilo sudijskih grešaka, ali da to sigurno nije odlučilo pobednika.

Ostali sportovi 25.01.2016 | 21:45
Prlainović poručio Crnogorcima: Mi smo ćutali poslije Malage!

Reprezentacija Srbije je pred 16.000 gledalaca u „Kombank areni“ savladala Crnu Goru sa 10:8 i osvojila treću uzastopnu titulu evropskog šampiona.

Posle utakmice, crnogorski vaterpolisti su tvrdili da su sudije poklonile pobedu svetskim šampionima, zbog čega im je Prlainović odgovorio.

„Ovo su najbolje sudije trenutno. Ne bih mnogo komentarisao suđenje jer smo mnogo puta bili u drugačijoj situaciji. Tako da bi bilo korektno da ne pominjemo sudije, sećamo se svi dobro priče o Malagi“, rekao je Prlainović za crnogorske medije o finalu iz 2008. godine kada je Crna Gora bila bolja i osvojila prvu titulu od samostalnosti.

Srpski as, koji je odrastao u Herceg Novom, prethodno je istakao da je finale odlučila bolja fizička priprema Srbije i veći broj igrača u rotaciji.

„Nije nas išlo, ali kada su nas krenuli šutevi iz daljine meč je prelomljen. Sudijskih grešaka je bilo, negde je oštećena Crna Gora, negde mi, ali sudije nisu presudile“, istakao je Prlainović.

Pojedini crnogorski igrači, pre svih kapiten Nikola Janović, posle poraza u finalu optužili su sudije za neuspeh, posebno aludirajući na poništen gol Aleksandra Radovića, pri rezultatu 6:6.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MA JEL

25.01.2016 21:00

I ŠTA SAD NE VALJA CRNOGORCIMA. PA DA NISU PRODALI LOPTU SAMI NA KRAJU KAD SU TREBALI IZJEDNAČITI NE BI NI IZGUBILI. SVAŠTA. AJDE DJETIĆI ODLIČNI STE AL MOŽETE I VI VALJDA NEKAD IZGUBITI.

ODGOVORITE