Судске одлуке иза кафанских врата

По кафанама се опет интензивно прича како ће ми доћи главе на суду.

Република Српска 22.01.2016 | 22:51
Судске одлуке иза кафанских врата

Прво се мало зачудим – откуд сад то, кад се Окружни суд – Посебно одјељење за организовани и најтеже облике привредног криминала Бања Лука у вијећу састављеном од судија Марије Аничић-Згоњанин, Свјетлане Марић и мр Срђана Форце, по други пут огласио ненадлежним за процес који је против мене по налогу Милорада Додика монтирало Специјално тужилаштво. Да подсјетим први пут је то урадила судија Олга Пантић. Специјалац Младен Митровић се жалио Врховном суду на њену одлуку и Врховни суд је жалбу уважио, јер као није била донешена у вијећу. Онда је донешена у вијећу.

За претпоставити је да се специјалац опет жалио, иако о томе још нисам званично обавјештен. Међутим, судећи по све гласнијем и јаснијем кафанском брујању, мора да се ту опет умијешао Додик главом (а познато је колико је глават!).

Живо ме занима, шта је чувени легалиста Не-коментаришем-судске-пресуде овај пут наредио својим потчињеним! У ствари знам шта, али не знам баш дословно како то ради. Прича се да му поједине судије нацрте својих одлука доносе у кафану на сагласност, тј. на коментар! Док год има примједбу, они поправљају. Кад он више нема шта да коментарише, они те одлуке доносе! Но цоммент!

Кафанско и телефонско право су очигледно двије најразвијеније специјалности правне науке код нас. Ко њих изучи и добије сертификат од Баје, нема да брине за даљи успон своје каријере. Било да се ради о Основном, Окружном или Врховном суду. Једнако је тако и у Тужилаштву. Направити одлуку или пресуду коју Баја нема потребу да коментарише, врховни је циљ свих оваквих сертифицираних судија и тужилаца. А није и да им се не исплати, што јест - јест. За пар накарадних параграфа и мало судијске бламаже, у друштву у ком скоро да ништа више није блам, накнаде су више него издашне! Има се, може се!

Остаје да се види да ли су моји кафански извори тачни. Можда ме судије Врховног суда у потпуности демантују и донесу одлуку какву закон и правда налажу. Можда сам ја постао параноик, па ми се чини да ово брујање не мирише на добро. А можда се и баш онако људски и професионално до краја избламирају појединци у Врховном суду! Једва чекам да видим!

Тихомир Глигорић

 

Коментари / 78

Оставите коментар
Name

Зоран М.

22.01.2016 17:29

Лицно сам просао несто слицно све су урадили исто као и овај цовјек.Све је ово истина на залост ми немамо првну него приватну дрзаву па у складу са тим и суфије су претезно такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило М.

22.01.2016 19:36

Само луд човјек тражи правду на суду!

Name

Рударева Кћи

22.01.2016 19:41

Мој Глигорићу, због таквих који тебе прогањају НЕ ИСТРАЖУЈЕ СЕ И НЕ ПРОЦЕСУИРА СЛУчАЈ УНИШТАВАЊА И ОТИМАЊА РУДНИКА ОЛОВА И ЦИНКА САСЕ КОД СРЕБРЕНИЦЕ, ГДЈЕ ЈЕ СВЕ КРИСТАНО (КРИМИНАЛНО) ЈАСНО. Држава (претпоставите ко) гурнула је у стечај дрзавну (пазите, ДРЖАВНУ) фирму која је управљала рудником, а исти рудник дала приватној фирми, британској а нашој. Већински власници (2/3) те приватне "британске" фирме (која сада управља рудником преко једне домаће фирме) су неки београдски тајкуни бивши директори Генеxа (скоро сви због криминала на потерницама неколико земаља окружења), а мањински власник (1/3) једна фирма са Кипра (зна се и која), чији је власник, како се отворено прича у чаршији, један нас високопозиционирани политичар (за претпоставити је који). Уствари, држава је без тендера и концесионог уговора, прво дала приватној "британској" фирми рудник на располагање, па тек онда своју (ДРЖАВНУ) фирму након 5 година буквално отјерала у стечај. У моменту стечаја, приватна фирма (нови корисник рудника) дуговала је државној фирми која је отишла у стецај преко 3 милиона КМ (ово је званичан податак из рјешења о отварању стечаја), које, можда, никада нису враћене. Након отварања стечаја, стечајни управници (прво један, па онда овој режимски што је сад) "британској" фирми из стечајне масе продали су у бесцијење и по симболичној цијени сву вриједну покретну и непокретну имовину. Сада се руда извози у иностранство испод тржишних цијена и тако ускраћује порез на добит дрзави. Раде оно исто сто су радили Литванци са производима фабрике Бирач. МАЛИ АКЦИОНАРИ БИВШЕ ДРЗАВНЕ ФИРМЕ И БИВШИ РАДНИЦИ РУДНИКА СВОЈЕВРЕМЕНО СУ ПОКРЕНУЛИ КРИВИЧНИ ПОСТУПАК, АЛИ ЗБОГ "НЕДОСТАТКА ДОКАЗА" СЛУЧАЈ ЈЕ ОБУСТАВЉЕН, А САД СЕ ПИТАЈУ: ДА ЛИ ЋЕ СЕ "НОВА" СИПА ТИМ ПИТАЊЕМ ИКАДА ПОЗАБАВИТИ

Name

Очевидац

22.01.2016 19:47

Ја знам из најапоузданих извора да је наша вајна премијерка прошле године одбијала да потпише једну одлуку за концесију добијену на тотално намјештеном тендеру, али ју је морала потписати кад јој је енергетска мафија "зварнула руку". Великомученица морала одлуку да потпише у једној познатој кафани, састајалишту владајуће камариле, након чега је морала чак и да наздрави том криминалном чину. Ето, докле смо отишли. Ал' нема везе, имам све доказе и само чекам "судњи дан" да са њима изађем на свјетло дана. А ти Глигорићу се чувај да ти не скину главу или те не отрују у затвору. Добро их познајеш. Неће се они задовољити да те само гањају по суду и тужилаштвима. Пуно знаш, а то понекад није на цијени.

Name

СелманКРИМИ

22.01.2016 23:17

Зачетник криминала и корупције у правосуђу је бивши министар НЕправде из КоторВароша... Обогатио се и повукао (нажалост) не уважену функцију и "монтира" из сјене...

Name

мицо

22.01.2016 17:34

Знам да су тајкуни неке судије возили у гепеку ауто све док нису донијели пресуду у корист лопова из снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре оцевидац

23.01.2016 00:27

ЗАТО ЈЕ ПРЕМИЈЕРКА ПОТПИСАЛА КОНЦЕСИЈУ ЗА НЕЛЕГАЛНИ КАМЕНОЛОМ У ПЕЦНИКУ ЗАСЕОК НИКОЛИЦИ ОПСТИНА ВУКОСАВЉЕ ЗА КРИМИНАЛЦА ЦУБИЦА ТЈ НИСКОГРАДЊУ ЛАКТАСИ ГДЈЕ ЈЕ ИСТИ ЦУБИЦ ПРИЦАО ПО КАФАНАМА ДА ЈЕ ДАО МИН КОВАЦЕВИЦУ 200 000 ЕУРА А СВЕ ЈЕ УРАДЈЕНО НЕРЕГУЛАРНО ОД РЕГУЛАЦИНОГ ПЛАНА САГЛАСНОСТИ ОПСТИНЕ АГЕНЦИЈЕ ЗА КОНЦЕСИЈЕ МИН ЕКОЛОГИЈЕ НЕЛЕГАЛНЕ СЈЕЦЕ СУМЕ И НАЈЦРЊЕ ПОСТО ЈЕ ЗУРИО ЗА МАТЕРИЈАЛ ВРСИО МИНИРАЊЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЈУ У ТОКУ ИСТРАЗНИХ РАДОВА ЈЕР ЈЕ ДОБИО ОД СТРАБАГА 1600 000 КМ АВАНСА ЗА МАТЕРИЈАЛ ОВО ЈЕ АФЕРА ГДЈЕ СУ СВИ КРСИЛИ ЗАКОН ПА И СВЕ ПОЛИЦИЈЕ ИНСПЕКЦИЈЕ И СВА МИНИСТАРСТВА И НАС НАЦЕЛНИК ВУКОСАВЉА И ЦАК ЈЕ СИПА ИСТРАЗИВАЛА И НАРАВНО ЗАУСТАВЉЕНА ЗАМИСЛИТЕ ДА ЈЕ ОГРОМНА КОЛИЦИНА ЕКСПЛОЗИВА ДОВЕЗЕНА ИЗ ХЕРЦЕГОВИНЕ И СВЕ ОК ЈЕР ЦУБИЦ ЈЕ КАКО ОН КАЗЕ БОГ И МОЗЕ ДА РАДИ СТА ХОЦЕ И ПОСТО МУ ПРАВИ БОГ НИЈЕ ДАО ДА ИМА МАТЕРИЈАЛ ОДГОВАРАЈУЦЕ КВАЛИТЕТЕ ОНДА СЕ СТРАБАГ И ЕУРО АСФАЛТ БАЦАЈУ НА НОВЕ КРИМИ ПАРТНЕРЕ ИЗ РС КОЈИ КРАДУ СЉУНАК ПРЕКО ВОДА СРПСКЕ БЕЗ КОНЦЕСИЈЕ ИЗ БОСНЕ ГДЈЕ ЈЕ ДРЗАВА ДИРЕКТНО ПОКРАДЕНА ЗА ПРЕКО 30 МИЛИОНА КМ А БИХ И ЦЕСТЕ ФЕДЕРАЦИЈЕ ДОБИЛЕ СКЛЕПАНУ ТРАСУ СВИЛАЈ ОДЗАК ОД КРАДЕНОГ СЉУНКА А НАРАВНО КРСЕЦИ ПРОЈЕКАТ У КОМЕ ГЛАСИ ДА СЕ ЦЕСТА МОРА ПРАВИТИ ОД КРЕЦЊАКА КАМЕНА ИЗ КАМЕНОЛОМА А НЕ ОД СЉУНКА КАО ДА ЈЕ ОД КЛИКЕРА НАПРАВЉЕН А ЕУРО АСФАЛТ ХАМЕД РАМИЦ ЈЕ ТО ИЗДЕЈСТВОВАО КОД ЕНСАДА КАРИЦА И ДАМИРА ХАДЗИЦА ДА ЦУТЕ ЗА САДА ТОЛИКО А И СИПА ЦУТИ

Name

дај

22.01.2016 17:35

Олади, имамо и ми својих проблема.Ниси се чуо до задњу годину.Било ти добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правник

22.01.2016 17:37

Глигорицу све је тацно вец ти је по налогу смјестио један судијаВрховног суда инаце звани пијано не излази из кафане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

саса

22.01.2016 17:54

Глигорицу требао си ово писати прије 10 година,али изгледа да ти је тад било другације него сад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

22.01.2016 18:03

Издрзи Глигорицу ми обицни људи знамо да ти је Додик својом мрзном смјестио само зато сто си рекао први истину да је он сеф дрзавне мафије.Послије тебе сви су поцели да Додика критикује до тада сви су цутали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правда је достизна

22.01.2016 18:07

Ста хоцете ви Додикови ботови ниста вам код Додика и његови тајкуна не смета па крикујета цовјека који о вама лоповима писе.Па ста ако је био једини је ту багру напустио.Респект Глигорицу капа доле!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црвени кмер

22.01.2016 18:59

Чији си ти бот куме (правда је достижна)??? ко , ти си људина нека , ма ти си куме питомац соколачке болнице ...!!!

Name

добојлија

22.01.2016 19:05

Ти си бот овог Глигорица. Лопов је то само да знас. Глигориц је премазан свим бојама, прво је био у СП затим СНСД а сада је у ПДП. Ми га у Добоју изузетно познајемо.

Name

Ја

23.01.2016 06:58

Једном ОВЦА, увјек снсд-ОВЦА! И сад се обрисите, цури вам из .уље!

Name

Мики

22.01.2016 18:14

Глигориц и Босиц се наизглед боре против вјетрењаца али вјерујем у њихову побједу напросто они су генерално у праву залазу се за независно судство и правну дрзаву.Додик је сигурно губитник против ових универзалних принципа.То сто је Додик све то приватизовао зато це му се судити то је неминовност.Друго је питање засто Додик поред толико свјетника први кардиналну греску да је све сто је лосе и незаконито он брани представља глупост а никако софистицирану политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре саса

22.01.2016 18:19

Саса не писи несто сто не знас јер ја знам Глигориц је увјек јавно писао и о позицији и опозиције процитај његове књиге које је писао одмах послије рата па све до данас.Увјек је писао и критиковао када смо ми сви цутали.У рату је једва зиву главу извукао јавно критикујуци ратне профитере.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Расо

22.01.2016 18:29

Овом цовјеку не мозе Додик и његова булумента реци да је издајник ни лопов а ипак га зелеосудити као дрзавног непријатеља.Слаб покусај.Колико видим Тихомир Глигориц зна да се бори правно и политицки.Предност му је сто је био са њима па их добро познаје посебно њихове слабости сто Глигорицу као искусном политицару олаксава борбу.Тацно је да су тузиоци и судије теско корумпирани и да имају огромно богатство цаст изузецима.Резим има нацина али Глигориц сваки њихов потез зна коментерисе и правовремено немилосрдно удара и све то дијели са јавносцу.Зна знање.Респект!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НОВИ ЉУДИ

22.01.2016 18:35

Јасно је да се све треба цистит Ивануц Босиц Додиг Цавиц поготово и све сто је око њих а послије судије полицајци и тузиоци нови људи нови приступ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ргу

22.01.2016 19:38

Прође земљишнокњижна мафија кроз Агенцију са по 50 поена, што им даде Деурић за помоћнике у РУГИПП, да њима манипулише (Бајић-извршилац,Витор-безначајан/неук дјечак, Станковић млађи-ортак Деурићев)

ОДГОВОРИТЕ
Name

зашто

22.01.2016 19:46

Зашто си Глигоре по налогу Додика смјенио успјешне и најбоље руководиоце РУГИПП; инж.геод. Бојата, Мандића и Елеза, кад су били најбољи од 1997. год. и послао их у "егзодус" да раде по периферијама РС!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

спесијала

22.01.2016 19:46

Тај Младен Митровиц спец.тузилац је обицни јадо који слуса Будо Станковица и свог сефа Миодрага Бајица који је опет Додиков полтрон из Српца.Специјално тузиластво не смије нико потцијенити зато је.ес устав и законе мора бити како Баја и његови кумови казу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СМИЈЕШНО

22.01.2016 19:47

КАД СМО ЧИТАЛИ НУШИЧА МИСЛИЛИ СМО ОВО СЕ НЕ МОЖЕ НАРАВНО НАМА ПОНОВИТИ, САДА ЈЕ ЈОШ СМИЈЕШНИЈЕ. КОД НАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мало мало..

23.01.2016 12:58

Мало је Нушић, додати и Р.Домановића.

Name

ре засто

22.01.2016 21:01

Свако онај ко је у Геодетској од 1977 је лопов и сви сте ви геодетска мофија.А тај Елез је посебни љиго и кримос.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл

22.01.2016 21:31

Милан Тегелтија је Додиков потрцко и све прљаве ствари он одрадјује и преко функције встс.Наводно се у последње вријеме по кафанама дистанцира па и критикује Додика и његову губитницку политику али и даље му је вјеран .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вики

22.01.2016 21:35

Смјенили су Зељка Барица са мјеста пред.Врховног суда јер је Милу Радисица кума Додиковог ослао у затвор.Зато су довели једну послусну Веснуда одради неке специфицне предмете.Сада је Врховни суд РС испостава СНСД-а.Срамота!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саво

22.01.2016 21:39

Додик је од РС направио једну кафану или сатру у којој само он пјева и гусла па цак ни то не умије него нас сили да слусамо његово арлаукање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

слобода за све

22.01.2016 21:42

Судије и тузиоци из специјалног тузиластва су одавно у спрези са политиком.Једни друге требају, једни краду од народа други их у име народа бране.Зацаран круг и треба тај коров унистити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре саво

22.01.2016 21:46

Не вриједјај кафну.Додик није тај ниво.Он је дно дна брате.За њих је кафана институција а та правосудна багра која тацно је не излази из кафана су најодвратнији гости.Увјек несто раде са папирима и само се осврцу као да несто краду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

22.01.2016 22:21

Цувај се брате!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

22.01.2016 22:22

Револуција!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

синергија

22.01.2016 22:26

Васковиц и Глигориц заслузују постовање у подизању појединацне и друствене свијести.Мислим да њихово писање на блиговима има смисла у припреми градјанског активизма.Свака цаст!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емилија

22.01.2016 22:30

Водја правосудне мафије је Јован Цизмовиц најбољи јаран Игора Радојцица.Испливаце много тога о њима.Лицно сам цула да Тихомиру Глигорицу пријете монтираним судским поступком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

свој своме

22.01.2016 22:34

Довољно је реци Милорад Додик и кумови и све вам је јасно.Али скикнуце ускоро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

политика

22.01.2016 22:38

Гдје ти је Глигорицу Савез за промјене видим препали се за себе па се бацисе у колективну кукњаву.Свака цаст за твоју борбу не јебес никакву силу сто ти пријети.Респект!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

23.01.2016 07:51

Људи моји па када је правосудје такв? Оно је стуб сигурности сваке правне дрзаве а код нас сваки градјани знају да су огримна ве ина тузилаца и судија најкорумпиранији људу у БиХ а о РС под Бајом да и не говорим.На Додика или бјезати из земље за младе овдје нема зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

пријатељ

23.01.2016 09:45

Глигорицу све је тацно сто писес ово су по политицкој наредби укљуцен је Антон Касиповиц одрадиле судије ОБРЕН БУЗАНИН, ДРАГОМИР МИЉЕВИЦ И ДАНИЈЕЛА МИЛОВАНОВИЦ.БУЗАНИН ЈЕ ЊИХОВА ДОКАЗАНА ФУКАРА,МИЉЕВИЦ ИСТО КАФАНСКА ПИЈАНДУРА А ДАНИЈЕЛА МИЛОВАНОВИЦ ЈЕ СНАХА ГЕН. МИЛОВАНОВИЦА КОЈИ ЈЕ СВОЈЕВРЕМЕНО ПОТПиСАО ФАНТОМСКИ УГОВОР И ГП КРАИЈНИ ДАО 40.000М2.АЛИ ТО ЈЕ ВЕЦ У СВЕРИ ГРАДЈЕВИНСКО ЗЕМЉИСНЕ МАФИЈЕ.ГЛИГОРИЦУ ИДЕ ДОДИК НА ТЕБЕ СВИМ СВОЈИМ СРЕДСТВИМА И ЉУДИМА. ЦУВАЈ СЕ ПРИЈАТЕЉУ ЈЕР СУ ТЕ ОКАРАКТЕРИСАЛИ КАО НЕПРИЈАТЕЉА БР.1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цола

23.01.2016 10:46

Па нека вам је када вас јебе једна фукара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врх

23.01.2016 10:50

То Тихо само удри по тој задриглој мафији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Винко М.

23.01.2016 10:53

Ти из Врховног суда су на Додиковој политицкој листи.Сви су досли преко везе снсд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

23.01.2016 11:29

Ма ста висе цекамо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опа

23.01.2016 11:32

Е мој Глигорицу да си плацкао бузет, банке и народ не би ти нико судио него би ти се клањали а овако ти хтјео да устедис Геидетској управи.Да си плацао смјестај код Цубица и Калдере то би било законито.

ОДГОВОРИТЕ
Name

управа

23.01.2016 11:35

Глигорицу лазним изјавама Цане Бабиц Александра Деурица Миладина Дјоканивица Мирка Стојциновуца са соец.тузил. Младеном Митровицем по налогу Додика су те лазно оптузили.Али знам да цес ти и поред резимских злотвора њих побиједити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изнутра

23.01.2016 11:37

Сада це Додиков пислусник Милорад Нинковиц у Окрузном суду да одради прљав посао за Додика Бају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

правник

23.01.2016 11:38

Па знају ли ти из окрузног суда ста је такон њих цетворо рекло да нису надлезни а ови из врховног да јесу која БЛАМАЗА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

витер

23.01.2016 11:42

Људи Додик Милокрад је нацисто пуко доказано сада му само фали лудјацка косуља и мирна РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

људска права

23.01.2016 11:48

Тихомире па ови сами себи скацу у стомак твој слуцај знам да многи који се баве људским правима твој монтиран процес прате помно.Наце се и у Годисњем извјестају...Многе це забољети глава због тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сифра

23.01.2016 11:51

Додик је будала видјецете људи.Сто прије са њм на лијецење да му помогнемо а Бога ми и себи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лазар

23.01.2016 11:54

Ста сам ја просао са том правосудном мафијом па све док нисам поцео да им плацам онда сам добио.Али суме опет зајебали јер судске пресуде нико не постује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

славен

23.01.2016 11:56

Гдје нам је та опозиција прије це њих постене Додик похапсити него да они несто против њега уцине.Јадници су тески.

ОДГОВОРИТЕ
Name

озренци

23.01.2016 11:57

Само зови брате идемо на палату....

ОДГОВОРИТЕ
Name

царина

23.01.2016 12:08

А то је зена Миловановица оног кримоса царинарника па је Додик затаскао његову пљацку и наградио га јос бољим послом.Генерал Миловановиц их задузио у теској пљацки дрзавниг градског земљиста.Зато је добио и станове и пословне просторе и снаха мјесто у врховном суду.Има слузбено возило и возаца све плаца Влада иако је у пензији.Хоботница мафијаска је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

п

23.01.2016 12:11

Не суде они стврним криминалцима ни убицама него критицарима резима.Тако и у овом намјестеном слуцају то и будала види о цему се ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

муцке

23.01.2016 12:16

Сва пљацка народа је легализована кроз правосудне институције.Зати их Додик толико воли и брани а гори су од најгорих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лепи

23.01.2016 12:19

Дрзавно политицка мафија коју је створио Додик све друго су мали и залосни јадни изврсиоци који када додју куци и у највецој тајности саоуцу да би опрали своје нецисте савјести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лика

23.01.2016 12:25

Сипа ста ради? Ста ради Мектиц осим сто гусла стално исту прицу и мекеце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијамант

23.01.2016 12:28

А злато? А Боска, А вила на Дедињу? А Бирац....Сто то не ради полиција Лукац и тузиластво...

ОДГОВОРИТЕ
Name

око

23.01.2016 12:29

Све се врти око Додика и њега брате треба лијепо ухапсити па да видис како цвјета наса Република.

ОДГОВОРИТЕ
Name

академик

23.01.2016 12:31

Таква је и Сњезана Савиц кадар снсд и Игора Радојцица и суде како им се казе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рико

23.01.2016 12:32

Оваква власт убија судјење нам додје као награда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

куку нама

23.01.2016 12:33

Теско теби Милораде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бобан

23.01.2016 12:35

Додик, Селман, Кузмановиц и Касиповиц кроје овакав правни систем и кадар.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

23.01.2016 13:31

Срозали су све, суд понајвисе. Народ ко овце, цуте и цекају свој ред за клање, све се надајуци да неце дирати бас њих. Хоце, хоце, не брините! Сисање вам не гине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борис

23.01.2016 13:53

Немају они образа дик их нарид насилно не скине са грбаце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

врабац

23.01.2016 14:00

Најгори сједе у ВСТС.Заста ЦЕ И'м уред дициплинског тузиоца мајке то невјероватно....Сваки Дан неки пропусти И гафови у правосудју БиХ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пеле

23.01.2016 14:08

Само државни суд да му суди,ентитетски не смију,људи имају породице и боје се лопова и криминалца Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

вељко

23.01.2016 14:31

Колико видим Глигориц не мора ни да иде на судјење Додик је то вец заврсио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прле

23.01.2016 14:58

Тихи, не брини! Готови су, екипа се спрема да их све повали. Проци це као Кригер!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

23.01.2016 15:08

Ниси ти параноик, вец смо сви ми досли до самог дна. Ту смо доведени, а на нама је да ли цемо ту остати или се конацмо побунити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цизма

23.01.2016 15:20

Цизмовиц је исто корумпиран цовјек Лос И зао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

мафијас

23.01.2016 15:36

Овај Додик као да је код нас изуцио све лоповлуке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опасност

23.01.2016 15:39

Људи погледајте оци његове то је поглед убице у ста се извратио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

страиња

23.01.2016 16:35

Узас је правосудје РС.То су зомбији.Тај Драгомир Миљеви ослОбадја утјерИваце дугова и прОдавце дроге и сви то знају и цуте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аргумент

23.01.2016 19:37

Коментатори; пишите са чињеницама, као нпр, о Сасама, геодетској управи и сл. као што пише Васковић новинар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лепа

23.01.2016 19:41

Само наставите тако Глигорицу. Ако ниста бар их намуцисте! И осрамотисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

моц

23.01.2016 21:43

Васковиц и Глигориц су ЗАКОН јаци су од РТРС, Гласа српске и Независних заједно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народе

24.01.2016 13:02

Народе, узмимо правду у своје руке: сценариј Цаусеску. То је једино исправно средство против ових УБИНАРОДА!

ОДГОВОРИТЕ