Sudske odluke iza kafanskih vrata

Po kafanama se opet intenzivno priča kako će mi doći glave na sudu.

Republika Srpska 22.01.2016 | 22:51
Sudske odluke iza kafanskih vrata

Prvo se malo začudim – otkud sad to, kad se Okružni sud – Posebno odjeljenje za organizovani i najteže oblike privrednog kriminala Banja Luka u vijeću sastavljenom od sudija Marije Aničić-Zgonjanin, Svjetlane Marić i mr Srđana Force, po drugi put oglasio nenadležnim za proces koji je protiv mene po nalogu Milorada Dodika montiralo Specijalno tužilaštvo. Da podsjetim prvi put je to uradila sudija Olga Pantić. Specijalac Mladen Mitrović se žalio Vrhovnom sudu na njenu odluku i Vrhovni sud je žalbu uvažio, jer kao nije bila donešena u vijeću. Onda je donešena u vijeću.

Za pretpostaviti je da se specijalac opet žalio, iako o tome još nisam zvanično obavješten. Međutim, sudeći po sve glasnijem i jasnijem kafanskom brujanju, mora da se tu opet umiješao Dodik glavom (a poznato je koliko je glavat!).

Živo me zanima, šta je čuveni legalista Ne-komentarišem-sudske-presude ovaj put naredio svojim potčinjenim! U stvari znam šta, ali ne znam baš doslovno kako to radi. Priča se da mu pojedine sudije nacrte svojih odluka donose u kafanu na saglasnost, tj. na komentar! Dok god ima primjedbu, oni popravljaju. Kad on više nema šta da komentariše, oni te odluke donose! No comment!

Kafansko i telefonsko pravo su očigledno dvije najrazvijenije specijalnosti pravne nauke kod nas. Ko njih izuči i dobije sertifikat od Baje, nema da brine za dalji uspon svoje karijere. Bilo da se radi o Osnovnom, Okružnom ili Vrhovnom sudu. Jednako je tako i u Tužilaštvu. Napraviti odluku ili presudu koju Baja nema potrebu da komentariše, vrhovni je cilj svih ovakvih sertificiranih sudija i tužilaca. A nije i da im se ne isplati, što jest - jest. Za par nakaradnih paragrafa i malo sudijske blamaže, u društvu u kom skoro da ništa više nije blam, naknade su više nego izdašne! Ima se, može se!

Ostaje da se vidi da li su moji kafanski izvori tačni. Možda me sudije Vrhovnog suda u potpunosti demantuju i donesu odluku kakvu zakon i pravda nalažu. Možda sam ja postao paranoik, pa mi se čini da ovo brujanje ne miriše na dobro. A možda se i baš onako ljudski i profesionalno do kraja izblamiraju pojedinci u Vrhovnom sudu! Jedva čekam da vidim!

Tihomir Gligorić

 

Komentari / 78

Ostavite komentar
Name

Zoran M.

22.01.2016 17:29

Licno sam prosao nesto slicno sve su uradili isto kao i ovaj covjek.Sve je ovo istina na zalost mi nemamo prvnu nego privatnu drzavu pa u skladu sa tim i sufije su pretezno takve.

ODGOVORITE
Name

Михаило М.

22.01.2016 19:36

Само луд човјек тражи правду на суду!

Name

Rudareva Kći

22.01.2016 19:41

Moj Gligoriću, zbog takvih koji tebe proganjaju NE ISTRAŽUJE SE I NE PROCESUIRA SLUčAJ UNIŠTAVANJA I OTIMANJA RUDNIKA OLOVA I CINKA SASE KOD SREBRENICE, GDJE JE SVE KRISTANO (KRIMINALNO) JASNO. Država (pretpostavite ko) gurnula je u stečaj drzavnu (pazite, DRŽAVNU) firmu koja je upravljala rudnikom, a isti rudnik dala privatnoj firmi, britanskoj a našoj. Većinski vlasnici (2/3) te privatne "britanske" firme (koja sada upravlja rudnikom preko jedne domaće firme) su neki beogradski tajkuni bivši direktori Genexa (skoro svi zbog kriminala na poternicama nekoliko zemalja okruženja), a manjinski vlasnik (1/3) jedna firma sa Kipra (zna se i koja), čiji je vlasnik, kako se otvoreno priča u čaršiji, jedan nas visokopozicionirani političar (za pretpostaviti je koji). Ustvari, država je bez tendera i koncesionog ugovora, prvo dala privatnoj "britanskoj" firmi rudnik na raspolaganje, pa tek onda svoju (DRŽAVNU) firmu nakon 5 godina bukvalno otjerala u stečaj. U momentu stečaja, privatna firma (novi korisnik rudnika) dugovala je državnoj firmi koja je otišla u stecaj preko 3 miliona KM (ovo je zvaničan podatak iz rješenja o otvaranju stečaja), koje, možda, nikada nisu vraćene. Nakon otvaranja stečaja, stečajni upravnici (prvo jedan, pa onda ovoj režimski što je sad) "britanskoj" firmi iz stečajne mase prodali su u bescijenje i po simboličnoj cijeni svu vrijednu pokretnu i nepokretnu imovinu. Sada se ruda izvozi u inostranstvo ispod tržišnih cijena i tako uskraćuje porez na dobit drzavi. Rade ono isto sto su radili Litvanci sa proizvodima fabrike Birač. MALI AKCIONARI BIVŠE DRZAVNE FIRME I BIVŠI RADNICI RUDNIKA SVOJEVREMENO SU POKRENULI KRIVIČNI POSTUPAK, ALI ZBOG "NEDOSTATKA DOKAZA" SLUČAJ JE OBUSTAVLJEN, A SAD SE PITAJU: DA LI ĆE SE "NOVA" SIPA TIM PITANJEM IKADA POZABAVITI

Name

Očevidac

22.01.2016 19:47

Ja znam iz najapouzdanih izvora da je naša vajna premijerka prošle godine odbijala da potpiše jednu odluku za koncesiju dobijenu na totalno namještenom tenderu, ali ju je morala potpisati kad joj je energetska mafija "zvarnula ruku". Velikomučenica morala odluku da potpiše u jednoj poznatoj kafani, sastajalištu vladajuće kamarile, nakon čega je morala čak i da nazdravi tom kriminalnom činu. Eto, dokle smo otišli. Al' nema veze, imam sve dokaze i samo čekam "sudnji dan" da sa njima izađem na svjetlo dana. A ti Gligoriću se čuvaj da ti ne skinu glavu ili te ne otruju u zatvoru. Dobro ih poznaješ. Neće se oni zadovoljiti da te samo ganjaju po sudu i tužilaštvima. Puno znaš, a to ponekad nije na cijeni.

Name

SelmanKRIMI

22.01.2016 23:17

Začetnik kriminala i korupcije u pravosuđu je bivši ministar NEpravde iz KotorVaroša... Obogatio se i povukao (nažalost) ne uvaženu funkciju i "montira" iz sjene...

Name

mico

22.01.2016 17:34

Znam da su tajkuni neke sudije vozili u gepeku auto sve dok nisu donijeli presudu u korist lopova iz snsd.

ODGOVORITE
Name

Re ocevidac

23.01.2016 00:27

ZATO JE PREMIJERKA POTPISALA KONCESIJU ZA NELEGALNI KAMENOLOM U PECNIKU ZASEOK NIKOLICI OPSTINA VUKOSAVLJE ZA KRIMINALCA CUBICA TJ NISKOGRADNJU LAKTASI GDJE JE ISTI CUBIC PRICAO PO KAFANAMA DA JE DAO MIN KOVACEVICU 200 000 EURA A SVE JE URADJENO NEREGULARNO OD REGULACINOG PLANA SAGLASNOSTI OPSTINE AGENCIJE ZA KONCESIJE MIN EKOLOGIJE NELEGALNE SJECE SUME I NAJCRNJE POSTO JE ZURIO ZA MATERIJAL VRSIO MINIRANJE I EKSPLOATACIJU U TOKU ISTRAZNIH RADOVA JER JE DOBIO OD STRABAGA 1600 000 KM AVANSA ZA MATERIJAL OVO JE AFERA GDJE SU SVI KRSILI ZAKON PA I SVE POLICIJE INSPEKCIJE I SVA MINISTARSTVA I NAS NACELNIK VUKOSAVLJA I CAK JE SIPA ISTRAZIVALA I NARAVNO ZAUSTAVLJENA ZAMISLITE DA JE OGROMNA KOLICINA EKSPLOZIVA DOVEZENA IZ HERCEGOVINE I SVE OK JER CUBIC JE KAKO ON KAZE BOG I MOZE DA RADI STA HOCE I POSTO MU PRAVI BOG NIJE DAO DA IMA MATERIJAL ODGOVARAJUCE KVALITETE ONDA SE STRABAG I EURO ASFALT BACAJU NA NOVE KRIMI PARTNERE IZ RS KOJI KRADU SLJUNAK PREKO VODA SRPSKE BEZ KONCESIJE IZ BOSNE GDJE JE DRZAVA DIREKTNO POKRADENA ZA PREKO 30 MILIONA KM A BIH I CESTE FEDERACIJE DOBILE SKLEPANU TRASU SVILAJ ODZAK OD KRADENOG SLJUNKA A NARAVNO KRSECI PROJEKAT U KOME GLASI DA SE CESTA MORA PRAVITI OD KRECNJAKA KAMENA IZ KAMENOLOMA A NE OD SLJUNKA KAO DA JE OD KLIKERA NAPRAVLJEN A EURO ASFALT HAMED RAMIC JE TO IZDEJSTVOVAO KOD ENSADA KARICA I DAMIRA HADZICA DA CUTE ZA SADA TOLIKO A I SIPA CUTI

Name

daj

22.01.2016 17:35

Oladi, imamo i mi svojih problema.Nisi se čuo do zadnju godinu.Bilo ti dobro.

ODGOVORITE
Name

pravnik

22.01.2016 17:37

Gligoricu sve je tacno vec ti je po nalogu smjestio jedan sudijaVrhovnog suda inace zvani pijano ne izlazi iz kafane.

ODGOVORITE
Name

sasa

22.01.2016 17:54

Gligoricu trebao si ovo pisati prije 10 godina,ali izgleda da ti je tad bilo drugacije nego sad.

ODGOVORITE
Name

marko

22.01.2016 18:03

Izdrzi Gligoricu mi obicni ljudi znamo da ti je Dodik svojom mrznom smjestio samo zato sto si rekao prvi istinu da je on sef drzavne mafije.Poslije tebe svi su poceli da Dodika kritikuje do tada svi su cutali.

ODGOVORITE
Name

pravda je dostizna

22.01.2016 18:07

Sta hocete vi Dodikovi botovi nista vam kod Dodika i njegovi tajkuna ne smeta pa krikujeta covjeka koji o vama lopovima pise.Pa sta ako je bio jedini je tu bagru napustio.Respekt Gligoricu kapa dole!!!!!!

ODGOVORITE
Name

Crveni kmer

22.01.2016 18:59

Čiji si ti bot kume (pravda je dostižna)??? ko , ti si ljudina neka , ma ti si kume pitomac sokolačke bolnice ...!!!

Name

dobojlija

22.01.2016 19:05

Ti si bot ovog Gligorica. Lopov je to samo da znas. Gligoric je premazan svim bojama, prvo je bio u SP zatim SNSD a sada je u PDP. Mi ga u Doboju izuzetno poznajemo.

Name

Ja

23.01.2016 06:58

Jednom OVCA, uvjek snsd-OVCA! I sad se obrisite, curi vam iz .ulje!

Name

Miki

22.01.2016 18:14

Gligoric i Bosic se naizgled bore protiv vjetrenjaca ali vjerujem u njihovu pobjedu naprosto oni su generalno u pravu zalazu se za nezavisno sudstvo i pravnu drzavu.Dodik je sigurno gubitnik protiv ovih univerzalnih principa.To sto je Dodik sve to privatizovao zato ce mu se suditi to je neminovnost.Drugo je pitanje zasto Dodik pored toliko svjetnika prvi kardinalnu gresku da je sve sto je lose i nezakonito on brani predstavlja glupost a nikako sofisticiranu politiku.

ODGOVORITE
Name

re sasa

22.01.2016 18:19

Sasa ne pisi nesto sto ne znas jer ja znam Gligoric je uvjek javno pisao i o poziciji i opozicije procitaj njegove knjige koje je pisao odmah poslije rata pa sve do danas.Uvjek je pisao i kritikovao kada smo mi svi cutali.U ratu je jedva zivu glavu izvukao javno kritikujuci ratne profitere.

ODGOVORITE
Name

Raso

22.01.2016 18:29

Ovom covjeku ne moze Dodik i njegova bulumenta reci da je izdajnik ni lopov a ipak ga zeleosuditi kao drzavnog neprijatelja.Slab pokusaj.Koliko vidim Tihomir Gligoric zna da se bori pravno i politicki.Prednost mu je sto je bio sa njima pa ih dobro poznaje posebno njihove slabosti sto Gligoricu kao iskusnom politicaru olaksava borbu.Tacno je da su tuzioci i sudije tesko korumpirani i da imaju ogromno bogatstvo cast izuzecima.Rezim ima nacina ali Gligoric svaki njihov potez zna komenterise i pravovremeno nemilosrdno udara i sve to dijeli sa javnoscu.Zna znanje.Respekt!

ODGOVORITE
Name

NOVI LJUDI

22.01.2016 18:35

Jasno je da se sve treba cistit Ivanuc Bosic Dodig Cavic pogotovo i sve sto je oko njih a poslije sudije policajci i tuzioci novi ljudi novi pristup.

ODGOVORITE
Name

rgu

22.01.2016 19:38

Prođe zemljišnoknjižna mafija kroz Agenciju sa po 50 poena, što im dade Deurić za pomoćnike u RUGIPP, da njima manipuliše (Bajić-izvršilac,Vitor-beznačajan/neuk dječak, Stanković mlađi-ortak Deurićev)

ODGOVORITE
Name

zašto

22.01.2016 19:46

Zašto si Gligore po nalogu Dodika smjenio uspješne i najbolje rukovodioce RUGIPP; inž.geod. Bojata, Mandića i Eleza, kad su bili najbolji od 1997. god. i poslao ih u "egzodus" da rade po periferijama RS!?

ODGOVORITE
Name

spesijala

22.01.2016 19:46

Taj Mladen Mitrovic spec.tuzilac je obicni jado koji slusa Budo Stankovica i svog sefa Miodraga Bajica koji je opet Dodikov poltron iz Srpca.Specijalno tuzilastvo ne smije niko potcijeniti zato je.es ustav i zakone mora biti kako Baja i njegovi kumovi kazu.

ODGOVORITE
Name

SMIJEŠNO

22.01.2016 19:47

KAD SMO ČITALI NUŠIČA MISLILI SMO OVO SE NE MOŽE NARAVNO NAMA PONOVITI, SADA JE JOŠ SMIJEŠNIJE. KOD NAS.

ODGOVORITE
Name

Malo malo..

23.01.2016 12:58

Malo je Nušić, dodati i R.Domanovića.

Name

re zasto

22.01.2016 21:01

Svako onaj ko je u Geodetskoj od 1977 je lopov i svi ste vi geodetska mofija.A taj Elez je posebni ljigo i krimos.

ODGOVORITE
Name

bl

22.01.2016 21:31

Milan Tegeltija je Dodikov potrcko i sve prljave stvari on odradjuje i preko funkcije vsts.Navodno se u poslednje vrijeme po kafanama distancira pa i kritikuje Dodika i njegovu gubitnicku politiku ali i dalje mu je vjeran .

ODGOVORITE
Name

Viki

22.01.2016 21:35

Smjenili su Zeljka Barica sa mjesta pred.Vrhovnog suda jer je Milu Radisica kuma Dodikovog oslao u zatvor.Zato su doveli jednu poslusnu Vesnuda odradi neke specificne predmete.Sada je Vrhovni sud RS ispostava SNSD-a.Sramota!

ODGOVORITE
Name

Savo

22.01.2016 21:39

Dodik je od RS napravio jednu kafanu ili satru u kojoj samo on pjeva i gusla pa cak ni to ne umije nego nas sili da slusamo njegovo arlaukanje.

ODGOVORITE
Name

sloboda za sve

22.01.2016 21:42

Sudije i tuzioci iz specijalnog tuzilastva su odavno u sprezi sa politikom.Jedni druge trebaju, jedni kradu od naroda drugi ih u ime naroda brane.Zacaran krug i treba taj korov unistiti.

ODGOVORITE
Name

re savo

22.01.2016 21:46

Ne vrijedjaj kafnu.Dodik nije taj nivo.On je dno dna brate.Za njih je kafana institucija a ta pravosudna bagra koja tacno je ne izlazi iz kafana su najodvratniji gosti.Uvjek nesto rade sa papirima i samo se osvrcu kao da nesto kradu.

ODGOVORITE
Name

borac

22.01.2016 22:21

Cuvaj se brate!!!!

ODGOVORITE
Name

niko

22.01.2016 22:22

Revolucija!!!!

ODGOVORITE
Name

sinergija

22.01.2016 22:26

Vaskovic i Gligoric zasluzuju postovanje u podizanju pojedinacne i drustvene svijesti.Mislim da njihovo pisanje na bligovima ima smisla u pripremi gradjanskog aktivizma.Svaka cast!!!!!

ODGOVORITE
Name

Emilija

22.01.2016 22:30

Vodja pravosudne mafije je Jovan Cizmovic najbolji jaran Igora Radojcica.Isplivace mnogo toga o njima.Licno sam cula da Tihomiru Gligoricu prijete montiranim sudskim postupkom.

ODGOVORITE
Name

svoj svome

22.01.2016 22:34

Dovoljno je reci Milorad Dodik i kumovi i sve vam je jasno.Ali skiknuce uskoro.

ODGOVORITE
Name

politika

22.01.2016 22:38

Gdje ti je Gligoricu Savez za promjene vidim prepali se za sebe pa se bacise u kolektivnu kuknjavu.Svaka cast za tvoju borbu ne jebes nikakvu silu sto ti prijeti.Respekt!

ODGOVORITE
Name

Boki

23.01.2016 07:51

Ljudi moji pa kada je pravosudje takv? Ono je stub sigurnosti svake pravne drzave a kod nas svaki gradjani znaju da su ogrimna ve ina tuzilaca i sudija najkorumpiraniji ljudu u BiH a o RS pod Bajom da i ne govorim.Na Dodika ili bjezati iz zemlje za mlade ovdje nema zivota.

ODGOVORITE
Name

prijatelj

23.01.2016 09:45

Gligoricu sve je tacno sto pises ovo su po politickoj naredbi ukljucen je Anton Kasipovic odradile sudije OBREN BUZANIN, DRAGOMIR MILJEVIC I DANIJELA MILOVANOVIC.BUZANIN JE NJIHOVA DOKAZANA FUKARA,MILJEVIC ISTO KAFANSKA PIJANDURA A DANIJELA MILOVANOVIC JE SNAHA GEN. MILOVANOVICA KOJI JE SVOJEVREMENO POTPiSAO FANTOMSKI UGOVOR I GP KRAIJNI DAO 40.000M2.ALI TO JE VEC U SVERI GRADJEVINSKO ZEMLJISNE MAFIJE.GLIGORICU IDE DODIK NA TEBE SVIM SVOJIM SREDSTVIMA I LJUDIMA. CUVAJ SE PRIJATELJU JER SU TE OKARAKTERISALI KAO NEPRIJATELJA BR.1.

ODGOVORITE
Name

cola

23.01.2016 10:46

Pa neka vam je kada vas jebe jedna fukara.

ODGOVORITE
Name

Vrh

23.01.2016 10:50

To Tiho samo udri po toj zadrigloj mafiji.

ODGOVORITE
Name

Vinko M.

23.01.2016 10:53

Ti iz Vrhovnog suda su na Dodikovoj politickoj listi.Svi su dosli preko veze snsd.

ODGOVORITE
Name

Vuk

23.01.2016 11:29

Ma sta vise cekamo.

ODGOVORITE
Name

opa

23.01.2016 11:32

E moj Gligoricu da si plackao buzet, banke i narod ne bi ti niko sudio nego bi ti se klanjali a ovako ti htjeo da ustedis Geidetskoj upravi.Da si placao smjestaj kod Cubica i Kaldere to bi bilo zakonito.

ODGOVORITE
Name

uprava

23.01.2016 11:35

Gligoricu laznim izjavama Cane Babic Aleksandra Deurica Miladina Djokanivica Mirka Stojcinovuca sa soec.tuzil. Mladenom Mitrovicem po nalogu Dodika su te lazno optuzili.Ali znam da ces ti i pored rezimskih zlotvora njih pobijediti.

ODGOVORITE
Name

iznutra

23.01.2016 11:37

Sada ce Dodikov pislusnik Milorad Ninkovic u Okruznom sudu da odradi prljav posao za Dodika Baju.

ODGOVORITE
Name

pravnik

23.01.2016 11:38

Pa znaju li ti iz okruznog suda sta je takon njih cetvoro reklo da nisu nadlezni a ovi iz vrhovnog da jesu koja BLAMAZA.

ODGOVORITE
Name

viter

23.01.2016 11:42

Ljudi Dodik Milokrad je nacisto puko dokazano sada mu samo fali ludjacka kosulja i mirna RS.

ODGOVORITE
Name

ljudska prava

23.01.2016 11:48

Tihomire pa ovi sami sebi skacu u stomak tvoj slucaj znam da mnogi koji se bave ljudskim pravima tvoj montiran proces prate pomno.Nace se i u Godisnjem izvjestaju...Mnoge ce zaboljeti glava zbog tebe.

ODGOVORITE
Name

sifra

23.01.2016 11:51

Dodik je budala vidjecete ljudi.Sto prije sa njm na lijecenje da mu pomognemo a Boga mi i sebi.

ODGOVORITE
Name

lazar

23.01.2016 11:54

Sta sam ja prosao sa tom pravosudnom mafijom pa sve dok nisam poceo da im placam onda sam dobio.Ali sume opet zajebali jer sudske presude niko ne postuje.

ODGOVORITE
Name

slaven

23.01.2016 11:56

Gdje nam je ta opozicija prije ce njih postene Dodik pohapsiti nego da oni nesto protiv njega ucine.Jadnici su teski.

ODGOVORITE
Name

ozrenci

23.01.2016 11:57

Samo zovi brate idemo na palatu....

ODGOVORITE
Name

carina

23.01.2016 12:08

A to je zena Milovanovica onog krimosa carinarnika pa je Dodik zataskao njegovu pljacku i nagradio ga jos boljim poslom.General Milovanovic ih zaduzio u teskoj pljacki drzavnig gradskog zemljista.Zato je dobio i stanove i poslovne prostore i snaha mjesto u vrhovnom sudu.Ima sluzbeno vozilo i vozaca sve placa Vlada iako je u penziji.Hobotnica mafijaska je to.

ODGOVORITE
Name

p

23.01.2016 12:11

Ne sude oni stvrnim kriminalcima ni ubicama nego kriticarima rezima.Tako i u ovom namjestenom slucaju to i budala vidi o cemu se radi.

ODGOVORITE
Name

mucke

23.01.2016 12:16

Sva pljacka naroda je legalizovana kroz pravosudne institucije.Zati ih Dodik toliko voli i brani a gori su od najgorih.

ODGOVORITE
Name

lepi

23.01.2016 12:19

Drzavno politicka mafija koju je stvorio Dodik sve drugo su mali i zalosni jadni izvrsioci koji kada dodju kuci i u najvecoj tajnosti saoucu da bi oprali svoje neciste savjesti.

ODGOVORITE
Name

lika

23.01.2016 12:25

Sipa sta radi? Sta radi Mektic osim sto gusla stalno istu pricu i mekece.

ODGOVORITE
Name

Dijamant

23.01.2016 12:28

A zlato? A Boska, A vila na Dedinju? A Birac....Sto to ne radi policija Lukac i tuzilastvo...

ODGOVORITE
Name

oko

23.01.2016 12:29

Sve se vrti oko Dodika i njega brate treba lijepo uhapsiti pa da vidis kako cvjeta nasa Republika.

ODGOVORITE
Name

akademik

23.01.2016 12:31

Takva je i Snjezana Savic kadar snsd i Igora Radojcica i sude kako im se kaze.

ODGOVORITE
Name

riko

23.01.2016 12:32

Ovakva vlast ubija sudjenje nam dodje kao nagrada.

ODGOVORITE
Name

kuku nama

23.01.2016 12:33

Tesko tebi Milorade.

ODGOVORITE
Name

boban

23.01.2016 12:35

Dodik, Selman, Kuzmanovic i Kasipovic kroje ovakav pravni sistem i kadar.

ODGOVORITE
Name

Mira

23.01.2016 13:31

Srozali su sve, sud ponajvise. Narod ko ovce, cute i cekaju svoj red za klanje, sve se nadajuci da nece dirati bas njih. Hoce, hoce, ne brinite! Sisanje vam ne gine.

ODGOVORITE
Name

boris

23.01.2016 13:53

Nemaju oni obraza dik ih narid nasilno ne skine sa grbace.

ODGOVORITE
Name

vrabac

23.01.2016 14:00

Najgori sjede u VSTS.Zasta CE I'm ured diciplinskog tuzioca majke to nevjerovatno....Svaki Dan neki propusti I gafovi u pravosudju BiH!!!

ODGOVORITE
Name

pele

23.01.2016 14:08

Samo državni sud da mu sudi,entitetski ne smiju,ljudi imaju porodice i boje se lopova i kriminalca Dodika.

ODGOVORITE
Name

veljko

23.01.2016 14:31

Koliko vidim Gligoric ne mora ni da ide na sudjenje Dodik je to vec zavrsio.

ODGOVORITE
Name

Prle

23.01.2016 14:58

Tihi, ne brini! Gotovi su, ekipa se sprema da ih sve povali. Proci ce kao Kriger!

ODGOVORITE
Name

Pravda

23.01.2016 15:08

Nisi ti paranoik, vec smo svi mi dosli do samog dna. Tu smo dovedeni, a na nama je da li cemo tu ostati ili se konacmo pobuniti.

ODGOVORITE
Name

cizma

23.01.2016 15:20

Cizmovic je isto korumpiran covjek Los I zao....

ODGOVORITE
Name

mafijas

23.01.2016 15:36

Ovaj Dodik kao da je kod nas izucio sve lopovluke.

ODGOVORITE
Name

opasnost

23.01.2016 15:39

Ljudi pogledajte oci njegove to je pogled ubice u sta se izvratio.

ODGOVORITE
Name

strainja

23.01.2016 16:35

Uzas je pravosudje RS.To su zombiji.Taj Dragomir Miljevi oslObadja utjerIvace dugova i prOdavce droge i svi to znaju i cute.

ODGOVORITE
Name

argument

23.01.2016 19:37

Komentatori; pišite sa činjenicama, kao npr, o Sasama, geodetskoj upravi i sl. kao što piše Vasković novinar

ODGOVORITE
Name

Lepa

23.01.2016 19:41

Samo nastavite tako Gligoricu. Ako nista bar ih namuciste! I osramotiste.

ODGOVORITE
Name

moc

23.01.2016 21:43

Vaskovic i Gligoric su ZAKON jaci su od RTRS, Glasa srpske i Nezavisnih zajedno.

ODGOVORITE
Name

Narode

24.01.2016 13:02

Narode, uzmimo pravdu u svoje ruke: scenarij Causesku. To je jedino ispravno sredstvo protiv ovih UBINARODA!

ODGOVORITE