У пожару изгорјела унутрашњост куће

Јутрос око 5: 30 у породичној кући Раде Васиљевић и Алексе Рајлића у мјесту Горњи Којчиновац код Бијељине избио је пожар. За мање од 10 минута, ова четворорочлана породица остала је без мјеста за становање.

Република Српска 22.01.2016 | 22:50
У пожару изгорјела унутрашњост куће

У пожару који је у раним јутарњим часовима избио у мјесту Горњи Којчиновац код Бијељине, породица Раде Васиљевић и Алексе Рајлића остала је на улици.

Све што су имали нестало је за само неколико минута, а они са двоје дјеце узраста од три и једну годину са стрепњом очекују ноћ.

Тачан узрок пожара још није познат, претпоставља се да су лампице које су биле на новогодишњој јелки биле неисправне и довеле до пожара.

Брзом интервенцијом Ватрогасне јединице Јања, пожар је локализован и спријечена је већа катастрофа. Ватра је уништила двије собе и дио кровне конструкције.

Ни Рада ни њен мужа Алекса немају стално запослење. Живе од Алексиног надничења и туђе помоћи.

За сада се процјењује да је настала штета око 10 000 КМ, а ова четворочлана породица се нада да ће уз помоћ родбине, пријатеља, комшија и људи добре воље успјети колико толико да адаптирају кућу.

БН ТВ

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

дјеца

22.01.2016 13:50

Био би ред да им се помогне. Када се помагало Гојку И Петру Ђурићу, који купише стан И гаражу у центру града, а средише им кућу И богато наградише новчаним прилозима, поред толико болесне дјеце И у горим материјалним приликама...био би ред И овим људима помоћи јер се боре да преживе.

ОДГОВОРИТЕ