U požaru izgorjela unutrašnjost kuće

Jutros oko 5: 30 u porodičnoj kući Rade Vasiljević i Alekse Rajlića u mjestu Gornji Kojčinovac kod Bijeljine izbio je požar. Za manje od 10 minuta, ova četvororočlana porodica ostala je bez mjesta za stanovanje.

Republika Srpska 22.01.2016 | 22:50
U požaru izgorjela unutrašnjost kuće

U požaru koji je u ranim jutarnjim časovima izbio u mjestu Gornji Kojčinovac kod Bijeljine, porodica Rade Vasiljević i Alekse Rajlića ostala je na ulici.

Sve što su imali nestalo je za samo nekoliko minuta, a oni sa dvoje djece uzrasta od tri i jednu godinu sa strepnjom očekuju noć.

Tačan uzrok požara još nije poznat, pretpostavlja se da su lampice koje su bile na novogodišnjoj jelki bile neispravne i dovele do požara.

Brzom intervencijom Vatrogasne jedinice Janja, požar je lokalizovan i spriječena je veća katastrofa. Vatra je uništila dvije sobe i dio krovne konstrukcije.

Ni Rada ni njen muža Aleksa nemaju stalno zaposlenje. Žive od Aleksinog nadničenja i tuđe pomoći.

Za sada se procjenjuje da je nastala šteta oko 10 000 KM, a ova četvoročlana porodica se nada da će uz pomoć rodbine, prijatelja, komšija i ljudi dobre volje uspjeti koliko toliko da adaptiraju kuću.

BN TV

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

djeca

22.01.2016 13:50

Bio bi red da im se pomogne. Kada se pomagalo Gojku I Petru Đuriću, koji kupiše stan I garažu u centru grada, a središe im kuću I bogato nagradiše novčanim prilozima, pored toliko bolesne djece I u gorim materijalnim prilikama...bio bi red I ovim ljudima pomoći jer se bore da prežive.

ODGOVORITE