ЕЛ - Радоњић: Уникаха није ни Реал ни Барса, али…

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је Уникаха није велико име као Реал и Барселона, али да сигурно заслужује велики поштовање.

Кошарка 22.01.2016 | 13:00
ЕЛ - Радоњић: Уникаха није ни Реал ни Барса, али…

Шампион Србије у петак од 20 часова дочекује тим из Малаге у оквиру четвртог кола Евролиге и пред тај сусрет има победу и два пораза. С друге стране, Уникахин скор је 2/1.

“Долази нам екипа која је ове сезоне игра изванредно у Евролиги. Они нису Реал и Барселона, али морамо тако да их посматрамо. У Атини су пропустили шансу да дођу код нас са 3:0, а остао је упечатљив и њихов тријумф против ЦСКА у Москви. Свесни смо са ким играмо и потребно је доста тога да урадимо како бисмо дошли до победе”, рекао је Радоњић.

Радоњић је поручио да се нада да повреда скочног зглоба Квинсија Милера није озбиљније природе и да ће бити спреман за предстојећи меч.

“У току дана ћемо видети хоће ли моћи да заигра вечерас. Осим познатих квалитета и препознатљивог стила, транзиције и одличном шуту за три, играју у доброј форми. Неопходно је да свих 40 минута будемо у јаком ритму и покажемо право лице до зацртаних циљева”, нагласио је Радоњић.

Према његовим речима међу ‘црвено-белима’ је присутно огромно задовољство због пласмана у Топ16 фазу Евролиге, али да се неће тиме задовољити.

“Можда није довољно апострофирана колико је јака група била у првој фази. У једном тренутку створена је слика да размишљамо о другом такмичењу, поред много проблема са повредама које смо имали”, рекао је Радоњић.

Радоњић је додао да није сигуран када ће се капитен Лука Митровић вратити на паркет после повреде.

“У петак стиже из Истанбула и појавиће се на тренингу. Направићемо план рада, а на анализама моћи ћемо да видимо када би могао да се очекује његов повратак. Није идеалан моменат да се каже да је ‘то то’, али иде брже него према првим најавама”, закључио је Радоњић.

Из Звезде су поручили да ће, у случају да се понови инцидент са убацивањем тврдих предмета у терен, наредни меч са Локомотивом Кубањ одиграти без гледалаца.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Драган

22.01.2016 12:08

Дејо, убица Шпанаца.

ОДГОВОРИТЕ