EL - Radonjić: Unikaha nije ni Real ni Barsa, ali…

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je Unikaha nije veliko ime kao Real i Barselona, ali da sigurno zaslužuje veliki poštovanje.

Košarka 22.01.2016 | 13:00
EL - Radonjić: Unikaha nije ni Real ni Barsa, ali…

Šampion Srbije u petak od 20 časova dočekuje tim iz Malage u okviru četvrtog kola Evrolige i pred taj susret ima pobedu i dva poraza. S druge strane, Unikahin skor je 2/1.

“Dolazi nam ekipa koja je ove sezone igra izvanredno u Evroligi. Oni nisu Real i Barselona, ali moramo tako da ih posmatramo. U Atini su propustili šansu da dođu kod nas sa 3:0, a ostao je upečatljiv i njihov trijumf protiv CSKA u Moskvi. Svesni smo sa kim igramo i potrebno je dosta toga da uradimo kako bismo došli do pobede”, rekao je Radonjić.

Radonjić je poručio da se nada da povreda skočnog zgloba Kvinsija Milera nije ozbiljnije prirode i da će biti spreman za predstojeći meč.

“U toku dana ćemo videti hoće li moći da zaigra večeras. Osim poznatih kvaliteta i prepoznatljivog stila, tranzicije i odličnom šutu za tri, igraju u dobroj formi. Neophodno je da svih 40 minuta budemo u jakom ritmu i pokažemo pravo lice do zacrtanih ciljeva”, naglasio je Radonjić.

Prema njegovim rečima među ‘crveno-belima’ je prisutno ogromno zadovoljstvo zbog plasmana u Top16 fazu Evrolige, ali da se neće time zadovoljiti.

“Možda nije dovoljno apostrofirana koliko je jaka grupa bila u prvoj fazi. U jednom trenutku stvorena je slika da razmišljamo o drugom takmičenju, pored mnogo problema sa povredama koje smo imali”, rekao je Radonjić.

Radonjić je dodao da nije siguran kada će se kapiten Luka Mitrović vratiti na parket posle povrede.

“U petak stiže iz Istanbula i pojaviće se na treningu. Napravićemo plan rada, a na analizama moći ćemo da vidimo kada bi mogao da se očekuje njegov povratak. Nije idealan momenat da se kaže da je ‘to to’, ali ide brže nego prema prvim najavama”, zaključio je Radonjić.

Iz Zvezde su poručili da će, u slučaju da se ponovi incident sa ubacivanjem tvrdih predmeta u teren, naredni meč sa Lokomotivom Kubanj odigrati bez gledalaca.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Dragan

22.01.2016 12:08

Dejo, ubica Španaca.

ODGOVORITE