Филип Ђуричић на новом почетку! Бенфика га пустила у Андерлехт!

Репрезентативац Србије играће у Андерлехту до краја сезоне као позајмљени фудбалер Орлова.

Фудбал 22.01.2016 | 14:00
Филип Ђуричић на новом почетку! Бенфика га пустила у Андерлехт!

Није мју се посрећило у Бенфики, позајмице у Саутемптону и Мајнцу нису донеле жељени резултат. Ипак, утисак који је својевремено оставио у редовима холандског Херенвена и даље је магнет за поједине клубове да покушају да Филипа Ђуричића врате на прави колосек.Офанзивни везиста и један од најкреативнијих играча наше репрезентације добио је нову шансу. И то велику.

Према сазнањима МОЗЗАРТ Спорта Филип Ђуричић ће у наредних шест месеци играти за Андерлехт као позајмљени фудбалер Бенфике. Овај трансфер договорен је у среду увече на састанку Ђуричићевих агенета и представника Бенфике. Наравно, Андерлехт ће на лето имати право куповине, јер се очекује да трансфери Прата и Тилеманса напуне касу великана из Брисела.

Бенфика је за Филипа Ђуричића тражила десет милиона евра, иако је момак из Обреновца ове јесени одиграо само један званични меч за Орлове. Имао је и вербални сукоб са директором Руи Коштом ... За његове услуге су интересовање показали Фјорентина или ПАОК, али чини се да је Ђуричић изабрао идеалну средину у којој ће моћи да покаже шта зна.

Коментари / 0

Оставите коментар