Filip Đuričić na novom početku! Benfika ga pustila u Anderleht!

Reprezentativac Srbije igraće u Anderlehtu do kraja sezone kao pozajmljeni fudbaler Orlova.

Fudbal 22.01.2016 | 14:00
Filip Đuričić na novom početku! Benfika ga pustila u Anderleht!

Nije mju se posrećilo u Benfiki, pozajmice u Sautemptonu i Majncu nisu donele željeni rezultat. Ipak, utisak koji je svojevremeno ostavio u redovima holandskog Herenvena i dalje je magnet za pojedine klubove da pokušaju da Filipa Đuričića vrate na pravi kolosek.Ofanzivni vezista i jedan od najkreativnijih igrača naše reprezentacije dobio je novu šansu. I to veliku.

Prema saznanjima MOZZART Sporta Filip Đuričić će u narednih šest meseci igrati za Anderleht kao pozajmljeni fudbaler Benfike. Ovaj transfer dogovoren je u sredu uveče na sastanku Đuričićevih ageneta i predstavnika Benfike. Naravno, Anderleht će na leto imati pravo kupovine, jer se očekuje da transferi Prata i Tilemansa napune kasu velikana iz Brisela.

Benfika je za Filipa Đuričića tražila deset miliona evra, iako je momak iz Obrenovca ove jeseni odigrao samo jedan zvanični meč za Orlove. Imao je i verbalni sukob sa direktorom Rui Koštom ... Za njegove usluge su interesovanje pokazali Fjorentina ili PAOK, ali čini se da je Đuričić izabrao idealnu sredinu u kojoj će moći da pokaže šta zna.

Komentari / 0

Ostavite komentar