Тозовац се разболио, па отказао свадбу!

Предраг Живковић Тозовац и његова двије деценије млађа емотивна партнерка, Емилија, планирали су да изговоре судбоносно "да" на пјевачев 80. рођендан, али су ипак отказали свадбу.

Србија 21.01.2016 | 11:30
Тозовац се разболио, па отказао свадбу!

Легендарни пјевач се већ неколико дана не осјећа најбоље јер га је закачио вирус и мучи га грло, па ће вјенчање организовати тек у марту.

- Тозовац и његова вјереница планирали су да се вјенчају 22. јануара, на његов 80. рођендан. Међутим, заказали су нови датум и свадба ће бити у марту. Не планирају ништа велико, окупиће пријатеље, отићи код матичара, а затим направити малу прославу у једном ресторану.

Ових дана се ни Тозовац не осјећа најбоље, закачио га је неки вирус. Лоше се осјећа и боли га грло, посјетио је љекара, који је иначе њихов кућни пријатељ, и он му је рекао да влада вирус и да су се многи жалили на исте симптоме. Тозовац је десет дана лежао, а затим се опоравио и, када је мислио да вируса више нема, поново се разболио. Љекар га је упозорио да ће тако бити, па се Живковић држи његових савјета да би се што прије излијечио - рекао је извор близак пјевачу.

Тозовац је рекао да се сада добро осјећа и да ће се вјенчање десити.

- Добро сам, није лоше. Што се свадбе тиче, одложили смо је за март, још не знамо тачан датум, али ћемо вас обавијестити. Вјенчаћемо се у кругу најближих пријатеља, на дискретан начин. Не желим да правим циркус у овим годинама, да прича народ да сам полудио. Разлог што смо одложили вјенчање које је требало да се догоди на мој рођендан је то што наши пријатељи не могу да стигну.

Долазе нам пријатељи из Рима, Лондона, Канаде, и због њих смо морали да помјеримо. Мимини пријатељи из Канаде сада не могу да стигну, а одговара им март, па смо се сложили да помјеримо датум - каже легендарни пјевач.

- Послије 35 година љубави, ред је да се то крунише браком. Мима и ја смо пријатељи, прије свега, и не можемо једно без другог. Јесам велики вјерник, али свадбе неће бити у цркви, само ћемо обавити грађанско вјенчање и моја Мима, која ми је дугогодишња вјереница, да се тако изразим, постаће моја супруга - искрено нам је рекао Тозовац.

Тозовац: Кажу да моја жена личи на Наду Обрић

Предраг Живковић Тозовац каже да се у Емилију, којој тепа Мима, заљубио на први поглед, а да су му многи пријатељи рекли да његова изабраница личи на Наду Обрић.

- На кога вам личи моја Мима? Мени сви кажу да има лик Наде Обрић, ја то нисам одмах примијетио, али с временом сам видио да имају сличне црте лица. Моји пријатељи се шале са мном тако, али и људи који први пут виде Емилију повежу њену сличност са Надом - рекао је пјевач уз осмијех.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

***

21.01.2016 10:54

Види, у осамдесетим годинама Предрагу прија Емилија...

ОДГОВОРИТЕ