Tozovac se razbolio, pa otkazao svadbu!

Predrag Živković Tozovac i njegova dvije decenije mlađa emotivna partnerka, Emilija, planirali su da izgovore sudbonosno "da" na pjevačev 80. rođendan, ali su ipak otkazali svadbu.

Srbija 21.01.2016 | 11:30
Tozovac se razbolio, pa otkazao svadbu!

Legendarni pjevač se već nekoliko dana ne osjeća najbolje jer ga je zakačio virus i muči ga grlo, pa će vjenčanje organizovati tek u martu.

- Tozovac i njegova vjerenica planirali su da se vjenčaju 22. januara, na njegov 80. rođendan. Međutim, zakazali su novi datum i svadba će biti u martu. Ne planiraju ništa veliko, okupiće prijatelje, otići kod matičara, a zatim napraviti malu proslavu u jednom restoranu.

Ovih dana se ni Tozovac ne osjeća najbolje, zakačio ga je neki virus. Loše se osjeća i boli ga grlo, posjetio je ljekara, koji je inače njihov kućni prijatelj, i on mu je rekao da vlada virus i da su se mnogi žalili na iste simptome. Tozovac je deset dana ležao, a zatim se oporavio i, kada je mislio da virusa više nema, ponovo se razbolio. Ljekar ga je upozorio da će tako biti, pa se Živković drži njegovih savjeta da bi se što prije izliječio - rekao je izvor blizak pjevaču.

Tozovac je rekao da se sada dobro osjeća i da će se vjenčanje desiti.

- Dobro sam, nije loše. Što se svadbe tiče, odložili smo je za mart, još ne znamo tačan datum, ali ćemo vas obavijestiti. Vjenčaćemo se u krugu najbližih prijatelja, na diskretan način. Ne želim da pravim cirkus u ovim godinama, da priča narod da sam poludio. Razlog što smo odložili vjenčanje koje je trebalo da se dogodi na moj rođendan je to što naši prijatelji ne mogu da stignu.

Dolaze nam prijatelji iz Rima, Londona, Kanade, i zbog njih smo morali da pomjerimo. Mimini prijatelji iz Kanade sada ne mogu da stignu, a odgovara im mart, pa smo se složili da pomjerimo datum - kaže legendarni pjevač.

- Poslije 35 godina ljubavi, red je da se to kruniše brakom. Mima i ja smo prijatelji, prije svega, i ne možemo jedno bez drugog. Jesam veliki vjernik, ali svadbe neće biti u crkvi, samo ćemo obaviti građansko vjenčanje i moja Mima, koja mi je dugogodišnja vjerenica, da se tako izrazim, postaće moja supruga - iskreno nam je rekao Tozovac.

Tozovac: Kažu da moja žena liči na Nadu Obrić

Predrag Živković Tozovac kaže da se u Emiliju, kojoj tepa Mima, zaljubio na prvi pogled, a da su mu mnogi prijatelji rekli da njegova izabranica liči na Nadu Obrić.

- Na koga vam liči moja Mima? Meni svi kažu da ima lik Nade Obrić, ja to nisam odmah primijetio, ali s vremenom sam vidio da imaju slične crte lica. Moji prijatelji se šale sa mnom tako, ali i ljudi koji prvi put vide Emiliju povežu njenu sličnost sa Nadom - rekao je pjevač uz osmijeh.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

***

21.01.2016 10:54

Vidi, u osamdesetim godinama Predragu prija Emilija...

ODGOVORITE