Реванш меч Фјурија и Кличка могао би да се одржи у мају!

Реванш меч светског боксерског шампиона у тешкој категорији Британца Тајсона Фјурија и Украјинца Владимира Кличка могао би да се одржи у мају у Уједињеним Арапским Емиратима, пренели су британски медији.

Остали спортови 23.01.2016 | 19:00
Реванш меч Фјурија и Кличка могао би да се одржи у мају!

Представници двојице боксера увелико разговарају о условима за други меч, а Уједињени Арапски Емирати желе да буду организатори тог дуела.

"Тренутно је све отворено. Разговарамо, у питању је мај, меч би могао да буде 7. маја, 14, 21. или 28. Многе земље су заинтересоване, али за сада воде Уједињени Арапски Емирати. Ако финансијска понуда буде слична, наравно да желимо да се борба одржи у Енглеској", рекао је тренер светског шампиона Питер Фјури за Скај.

Фјури је прошлог новембра у Диселдорфу победио Кличка једногласном одлуком судија и преузео шампионске титуле у верзијама WБА, WБО и ИБФ. Кличко је после меча одмах затражио реванш, на шта је Фјури пристао.

Британац је до сада непоражен у 25 мечева од којих је 18 победио нокаутом. Кличко је у 68 мечева остварио 64 победе, од којих 53 нокаутом, као и четири пораза.

Коментари / 0

Оставите коментар