Вучић: Избори у Србији могући 24. априла

Премијер Србије Александар Вучић изјавио је да није нереално да ванредни избори буду 24. априла, о чему је у и данас пишу поједини медији.

Србија 19.01.2016 | 18:09
Вучић: Избори у Србији могући 24. априла

Одговарајући на питања новинара након отпочињања радова на мосту код Остружнице, премијер Србије није желио да коментарише најаву уједињавања опозиције, наводећи да ће он наставити да ради марљиво, а да они раде свој посао, те да се не сикира много због њихових најава.

"Уједињење опозиције не кометаришем, све сам рекао у једном дану, и вратићу се на ту тему за 45 дана, па затим за 80 дана. У међувремену, радићу марљиво, радићу и у њихово име и за њихов рачун, за све то што нису на свом радном мјесту, радићу и направићемо да Србија буде боље мјесто за живот за све", поручио је Вучић.

Он је рекао да у изборној кампањи неће бити дуже од 10 дана и одбацио критике да је његово данашње присуство поводом почетка изградње моста код Остружнице дио предизборне кампање.

Данашњи догађај је оно чиме сам се бавио сваког дана као премијер, примијетио је Вучић и додао да ће то наставити да ради све док је у Влади.

"Осим ако ме не побиједе", рекао је Вучић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Око соколово

20.01.2016 23:00

Ово морате прочитати! хттп://www.ин4с.нет/индеx.пхп/слободан-антониц-дан-мрмота-избори-2016/

ОДГОВОРИТЕ