Vučić: Izbori u Srbiji mogući 24. aprila

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije nerealno da vanredni izbori budu 24. aprila, o čemu je u i danas pišu pojedini mediji.

Srbija 19.01.2016 | 18:09
Vučić: Izbori u Srbiji mogući 24. aprila

Odgovarajući na pitanja novinara nakon otpočinjanja radova na mostu kod Ostružnice, premijer Srbije nije želio da komentariše najavu ujedinjavanja opozicije, navodeći da će on nastaviti da radi marljivo, a da oni rade svoj posao, te da se ne sikira mnogo zbog njihovih najava.

"Ujedinjenje opozicije ne kometarišem, sve sam rekao u jednom danu, i vratiću se na tu temu za 45 dana, pa zatim za 80 dana. U međuvremenu, radiću marljivo, radiću i u njihovo ime i za njihov račun, za sve to što nisu na svom radnom mjestu, radiću i napravićemo da Srbija bude bolje mjesto za život za sve", poručio je Vučić.

On je rekao da u izbornoj kampanji neće biti duže od 10 dana i odbacio kritike da je njegovo današnje prisustvo povodom početka izgradnje mosta kod Ostružnice dio predizborne kampanje.

Današnji događaj je ono čime sam se bavio svakog dana kao premijer, primijetio je Vučić i dodao da će to nastaviti da radi sve dok je u Vladi.

"Osim ako me ne pobijede", rekao je Vučić.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Oko sokolovo

20.01.2016 23:00

Ovo morate pročitati! http://www.in4s.net/index.php/slobodan-antonic-dan-mrmota-izbori-2016/

ODGOVORITE