Беквалац: И ја волим да шаљем голе слике!

Моје фотке нису тако вруће, већ су еротске, рекла је Беквалчева

Србија 19.01.2016 | 11:40
Беквалац: И ја волим да шаљем голе слике!

Певачица Наташа Беквалац открила је да има исти хоби као њена колегиница Дара Бубамара - да мушкарцима шаље своје еротске фотографије мобилним телефоном!

Иако није рекла коме и кад их је слала, Ната је објаснила да то нису експлицитне фотографије и да се на њима не види баш све.

"Да, слала сам такве фотографије, али не баш онако вруће, више су биле онако еротске, суптилније", кроз смех је рекла Беквалчева, која ипак није открила да ли је те слике слала супругу Љуби Јовановићу или неком другом мушкарцу пре њега.

Поред тога, Наташа је у емисији „Ја то тако“ рекла и да никад није преотела дечка некој другарици јер то сматра недопустивим.

"То никад нисам урадила, заиста. У туђе се не дира! С туђим момцима се не флертује, не очијука! Ја то себи никад не бих дозволила", изјавила је певачица и открила да је својевремено желела да ангажује једног пословног сарадника само да би га смувала, али то јој ипак није пошло за руком!

Подсетимо, Дара Бубамара доспела је у жижу јавности након порно-скандала, кад су у јавност процуриле фотографије на којима симулира секс. Она тврди да су је многе колегинице подржале.

"Не могу ми ништа, а мени све ово може само да иде у прилог. Брат, отац и муж су уз мене. И колегинице су ме подржале, зато што су жене и мајке и знају да је то страшно. Жене имају горе слике и снимке у телефону с мужевима и момцима, сви то имају, а ето, моје су, не мојом вољом, изашле у јавност", рекла је Дара.

(Курир)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Црни

19.01.2016 16:55

Пошаљи и мени коју

ОДГОВОРИТЕ