Bekvalac: I ja volim da šaljem gole slike!

Moje fotke nisu tako vruće, već su erotske, rekla je Bekvalčeva

Srbija 19.01.2016 | 11:40
Bekvalac: I ja volim da šaljem gole slike!

Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da ima isti hobi kao njena koleginica Dara Bubamara - da muškarcima šalje svoje erotske fotografije mobilnim telefonom!

Iako nije rekla kome i kad ih je slala, Nata je objasnila da to nisu eksplicitne fotografije i da se na njima ne vidi baš sve.

"Da, slala sam takve fotografije, ali ne baš onako vruće, više su bile onako erotske, suptilnije", kroz smeh je rekla Bekvalčeva, koja ipak nije otkrila da li je te slike slala suprugu Ljubi Jovanoviću ili nekom drugom muškarcu pre njega.

Pored toga, Nataša je u emisiji „Ja to tako“ rekla i da nikad nije preotela dečka nekoj drugarici jer to smatra nedopustivim.

"To nikad nisam uradila, zaista. U tuđe se ne dira! S tuđim momcima se ne flertuje, ne očijuka! Ja to sebi nikad ne bih dozvolila", izjavila je pevačica i otkrila da je svojevremeno želela da angažuje jednog poslovnog saradnika samo da bi ga smuvala, ali to joj ipak nije pošlo za rukom!

Podsetimo, Dara Bubamara dospela je u žižu javnosti nakon porno-skandala, kad su u javnost procurile fotografije na kojima simulira seks. Ona tvrdi da su je mnoge koleginice podržale.

"Ne mogu mi ništa, a meni sve ovo može samo da ide u prilog. Brat, otac i muž su uz mene. I koleginice su me podržale, zato što su žene i majke i znaju da je to strašno. Žene imaju gore slike i snimke u telefonu s muževima i momcima, svi to imaju, a eto, moje su, ne mojom voljom, izašle u javnost", rekla je Dara.

(Kurir)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Crni

19.01.2016 16:55

Pošalji i meni koju

ODGOVORITE