Нови Сад: Снимао човјека како гори

На Фејсбук страници “Уживо са новосадских улица” објављен је видео снимак човјека у пламену који је забиљежио непознати мушкарац.

Србија 19.01.2016 | 08:43
Нови Сад: Снимао човјека како гори

На снимку се јасно види да човјек гори и лежи уз зид, док је сниматељ највјероватније пролазник који је угледао призор на некој од новосадских улица и потом почео да снима мобилним телефоном.

На упозорење да устане и угаси ватру, несрећни човјек му је само одмахнуо руком што упућује на то да је био свјестан, а могуће да се и самозапалио, пише 021.рс.

Мушкарац који га је снимао је потом камеру окренуо и кренуо на другу страну, а његов поступак када одустане од пружања помоћи изазвао је револт на друштвеним мрежама.

Није познато шта је даље било са овим човјеком, нити гдје се тачно све одиграло. По коментарима на друштвеној мрежи се једино може закључити да је особа која гори извјесни Јован и да му није први пут да запали одјећу на себи.

Како за портал 021 наводе са Фејсбук странице “Уживо са новосадских улица”, особа која им је послала снимак није износила детаље сем да се све одиграло још у новембру, пише Б92.

Узнемирујући снимак!

 

 

/ #НСулице / ПАЖЊА: УЗНЕМИРУЈУЋ САДРЖАЈ /Делимо вам је један снимак, који је снимљен и послат нам још крајем новембра. На снимку се јасно види човек, највероватније бескућник како се дословце самозапалио и потом легао на степениште. Одбио је помоћ пролазника који су желели да га угасе ПП апаратом. Највероватније му је горела само гардероба, али се он на то ни најмање није обазирао. Не знамо шта се после овога десило са овим човеком

Постед бy НСУ-Уживо са новосадских улица он понедељак 18. јануар 2016.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

нм

19.01.2016 07:53

Тај сто је снимао,велики је нецовјек и фукара,замислите да немоцног цовјека у невољи игнорисете,и заобидјете.Скандалозно је ово видјети,има кривицних елемената,полиција треба да реагује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

19.01.2016 11:51

Дакле добро досљи у дивљину! Ми више нисмо људи!

ОДГОВОРИТЕ