Novi Sad: Snimao čovjeka kako gori

Na Fejsbuk stranici “Uživo sa novosadskih ulica” objavljen je video snimak čovjeka u plamenu koji je zabilježio nepoznati muškarac.

Srbija 19.01.2016 | 08:43
Novi Sad: Snimao čovjeka kako gori

Na snimku se jasno vidi da čovjek gori i leži uz zid, dok je snimatelj najvjerovatnije prolaznik koji je ugledao prizor na nekoj od novosadskih ulica i potom počeo da snima mobilnim telefonom.

Na upozorenje da ustane i ugasi vatru, nesrećni čovjek mu je samo odmahnuo rukom što upućuje na to da je bio svjestan, a moguće da se i samozapalio, piše 021.rs.

Muškarac koji ga je snimao je potom kameru okrenuo i krenuo na drugu stranu, a njegov postupak kada odustane od pružanja pomoći izazvao je revolt na društvenim mrežama.

Nije poznato šta je dalje bilo sa ovim čovjekom, niti gdje se tačno sve odigralo. Po komentarima na društvenoj mreži se jedino može zaključiti da je osoba koja gori izvjesni Jovan i da mu nije prvi put da zapali odjeću na sebi.

Kako za portal 021 navode sa Fejsbuk stranice “Uživo sa novosadskih ulica”, osoba koja im je poslala snimak nije iznosila detalje sem da se sve odigralo još u novembru, piše B92.

Uznemirujući snimak!

 

 

/ #NSulice / PAŽNJA: UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ /Delimo vam je jedan snimak, koji je snimljen i poslat nam još krajem novembra. Na snimku se jasno vidi čovek, najverovatnije beskućnik kako se doslovce samozapalio i potom legao na stepenište. Odbio je pomoć prolaznika koji su želeli da ga ugase PP aparatom. Najverovatnije mu je gorela samo garderoba, ali se on na to ni najmanje nije obazirao. Ne znamo šta se posle ovoga desilo sa ovim čovekom

Posted by NSU-Uživo sa novosadskih ulica on понедељак 18. јануар 2016.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

nm

19.01.2016 08:53

Taj sto je snimao,veliki je necovjek i fukara,zamislite da nemocnog covjeka u nevolji ignorisete,i zaobidjete.Skandalozno je ovo vidjeti,ima krivicnih elemenata,policija treba da reaguje.

ODGOVORITE
Name

Dragan

19.01.2016 12:51

Dakle dobro doslji u divljinu! Mi više nismo ljudi!

ODGOVORITE