Двострука побједа Велез Зузулове у Флахауу!

Словачка скијашица Вероника Велез Зузулова остварила је другу победу за само четири дана, пошто је славила и на другом слалому у аустријском Флахауу.

Остали спортови 15.01.2016 | 21:15
Двострука побједа Велез Зузулове у Флахауу!

Велез Зузулова је до четврте победе у каријери дошла укупним временом од 1:49.99 минута, са две десетинке предности у односу на Швеђанку Фриду Хансдотер.

Њима двема се на победничком постољу нашла друга Словакиња Петра Влхова, која је била 53 стотинке иза своје сународнице.

Српска скијашица Невена Игњатовић је била 54. у првој вожњи, па се није пласирала у другу.

Францускиња Настасија Ненс је водила после прве рунде, са 17 стотинки предности у односу на Велез Зузулову, док је Хансдотерова била трећа. Словакиња је била маестрална у наставку, а Ненсова није могла да је испрати и на крају је морала да се задовољи четвртим местом.

Иза су следиле Шарка Страхова из Чешке, Швајцаркиња Венди Холденер, Нина Лесет из Норвешке и још једна швајцарска тенисерка Мишел Гисин. Межу првих десет нашле су се Аустријанке Кармен Талман и Јулија Гринвалд.

Швајцаркиња Лара Гут се тренутно налази на челу генералног пласмана са 738 бодова, 38 више од Линдзи Вон из Сједињених Држава, а Хансдотерова је трећа са 661. У поретку слалома, Швеђанка је прва са 505 бодова, испред Велез Зузулове која има 420.

Такмичење у Флахауу наставља се у недељу, за када је заказан велеслалом.

Коментари / 0

Оставите коментар