Радник почео припреме: Циљ је пласман у Европу!

Фудбалери Радника из Бијељине почели припреме за други дио сезоне.

Фудбал 15.01.2016 | 18:45
Радник почео припреме: Циљ је пласман у Европу!

Први дио Премијер лиге Босне и Херцеговине радник из Бијељине завршио је на четвртом мјесту.

Пред почетак припрема за други дио сезоне ангажовали су петорицу играча.

Тако су од јануара чланови Радника: Јоцо Стокић (доскорашњи клуб Жељезничар, Сарајево), Младен Зељковић (СЦ Ватерло, Канада), Ненад Срећковић (Колубара, Лазаревац), Дејан Јанковић (Вележ, Мостар) и Дарко Станојевић (Лозница).

Предсједник клуба Младен Крстајић недовосмислено је најавио циљеве у другом дијелу сезоне.

" Успјели смо да доведемо играче који имају квалитет, што је уједно била жеља свих нас у Раднику и тренера Славка Петровића. Прелазни рок смо завршили у прва три дана, фактички није званично ни почео, а ми смо са играчима преговарали и завршили тај део посла око преласка у наш клуб. Поред петорице играча који су званично потписали за наш клуб, уговор је продужио Иван Јаковљевић на још годину. Наш циљ је да покушамо доћи до Европе. Тежак посао је пред нама, али верујем у стручни штаб и безрезервну подршку градских структура Бијељине", истакао је предсједник Радника Младен Крстајић.

Тренер Бијељинаца Славко Петровић задовољан је играчима који су појачали редове "плаво-бијелих".

" Ова екипа биће сигурно јача него она јесенас, а битно је да припреме одрадимо на најбољи могући начин. Сви играчи који су дошли у наш клуб били су наша жеља још одраније. Доласком ових играча поправићемо нашу офанзиву, јер се ради о квалитетним појачањима која могу изнијети терет у борби за Европу. У другом дијелу сезоне настојимо да направимо тај жељени искорак како бисмо дошли до такмичења на међународној сцени", каже Петровић.

Већи дио припрема Радник ће одрадити у Бијељини, а за 31. јануар планиран је одлазак на Црногорско приморје.

Коментари / 0

Оставите коментар