Radnik počeo pripreme: Cilj je plasman u Evropu!

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine počeli pripreme za drugi dio sezone.

Fudbal 15.01.2016 | 18:45
Radnik počeo pripreme: Cilj je plasman u Evropu!

Prvi dio Premijer lige Bosne i Hercegovine radnik iz Bijeljine završio je na četvrtom mjestu.

Pred početak priprema za drugi dio sezone angažovali su petoricu igrača.

Tako su od januara članovi Radnika: Joco Stokić (doskorašnji klub Željezničar, Sarajevo), Mladen Zeljković (SC Vaterlo, Kanada), Nenad Srećković (Kolubara, Lazarevac), Dejan Janković (Velež, Mostar) i Darko Stanojević (Loznica).

Predsjednik kluba Mladen Krstajić nedovosmisleno je najavio ciljeve u drugom dijelu sezone.

" Uspjeli smo da dovedemo igrače koji imaju kvalitet, što je ujedno bila želja svih nas u Radniku i trenera Slavka Petrovića. Prelazni rok smo završili u prva tri dana, faktički nije zvanično ni počeo, a mi smo sa igračima pregovarali i završili taj deo posla oko prelaska u naš klub. Pored petorice igrača koji su zvanično potpisali za naš klub, ugovor je produžio Ivan Jakovljević na još godinu. Naš cilj je da pokušamo doći do Evrope. Težak posao je pred nama, ali verujem u stručni štab i bezrezervnu podršku gradskih struktura Bijeljine", istakao je predsjednik Radnika Mladen Krstajić.

Trener Bijeljinaca Slavko Petrović zadovoljan je igračima koji su pojačali redove "plavo-bijelih".

" Ova ekipa biće sigurno jača nego ona jesenas, a bitno je da pripreme odradimo na najbolji mogući način. Svi igrači koji su došli u naš klub bili su naša želja još odranije. Dolaskom ovih igrača popravićemo našu ofanzivu, jer se radi o kvalitetnim pojačanjima koja mogu iznijeti teret u borbi za Evropu. U drugom dijelu sezone nastojimo da napravimo taj željeni iskorak kako bismo došli do takmičenja na međunarodnoj sceni", kaže Petrović.

Veći dio priprema Radnik će odraditi u Bijeljini, a za 31. januar planiran je odlazak na Crnogorsko primorje.

Komentari / 0

Ostavite komentar