АО жреб: Ђоковићу "чист пут" до полуфинала са Роџером!

Српски тенисер у истој страни жреба као и Роџер Федерер.

Тенис 15.01.2016 | 19:30
АО жреб: Ђоковићу "чист пут" до полуфинала са Роџером!

Новак Ђоковић у наредне две недеље наступа на свом омиљеном гренд слему!

Турнир који је освајао чак пет пута покушаће да одбрани у периоду од 16. до 31. јануара, а сазнао је и потенцијалне ривале на том путу.

Он ће у првом колу играти против 19-годишњег Хјонг Чунга из Јужне Кореје, који је 51. на АТП листи, док пројектовани жреб каже да му потом следе Иван Додиг, па у трећем колу Андреас Сепи или можда сународник Филип Крајиновић.

У четвртој рунди извесан је дуел са Жилом Симоном или Ивом Карловићем, док је четвтрфинале могуће са Кеијем Нишикоријем. За ривала у полуфиналу могао би да има Роџера Федерера, док су у супротној страни жреба Енди Мареј, Рафаел Надал, Стан Вавринка.

Виктор Троицки је у супротној страни жреба у односу на Ђоковића, а за ривала у првом колу има Данијела Муњоза де ла Наву, док је осим Филипа Крајиновића, који је у "Новаковој страни жреба", ту и Душан Лајовић који је добио најтежи задатак у првом колу - Сем Квери.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

15.01.2016 19:08

Новак це освојити турнир,али Родзер неце играти са њим у тзв. диригованом полуфиналу.Тај надувенко це испасти са турнира прије меца са Новаком... Ко не вјерује нека цита касније, па нека остави коментар и нека ме критикује као за резултат Панатинаикос Звезда...

ОДГОВОРИТЕ