AO žreb: Đokoviću "čist put" do polufinala sa Rodžerom!

Srpski teniser u istoj strani žreba kao i Rodžer Federer.

Tenis 15.01.2016 | 19:30
AO žreb: Đokoviću "čist put" do polufinala sa Rodžerom!

Novak Đoković u naredne dve nedelje nastupa na svom omiljenom grend slemu!

Turnir koji je osvajao čak pet puta pokušaće da odbrani u periodu od 16. do 31. januara, a saznao je i potencijalne rivale na tom putu.

On će u prvom kolu igrati protiv 19-godišnjeg Hjong Čunga iz Južne Koreje, koji je 51. na ATP listi, dok projektovani žreb kaže da mu potom slede Ivan Dodig, pa u trećem kolu Andreas Sepi ili možda sunarodnik Filip Krajinović.

U četvrtoj rundi izvesan je duel sa Žilom Simonom ili Ivom Karlovićem, dok je četvtrfinale moguće sa Keijem Nišikorijem. Za rivala u polufinalu mogao bi da ima Rodžera Federera, dok su u suprotnoj strani žreba Endi Marej, Rafael Nadal, Stan Vavrinka.

Viktor Troicki je u suprotnoj strani žreba u odnosu na Đokovića, a za rivala u prvom kolu ima Danijela Munjoza de la Navu, dok je osim Filipa Krajinovića, koji je u "Novakovoj strani žreba", tu i Dušan Lajović koji je dobio najteži zadatak u prvom kolu - Sem Kveri.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Poslednji kineski car

15.01.2016 19:08

Novak ce osvojiti turnir,ali Rodzer nece igrati sa njim u tzv. dirigovanom polufinalu.Taj naduvenko ce ispasti sa turnira prije meca sa Novakom... Ko ne vjeruje neka cita kasnije, pa neka ostavi komentar i neka me kritikuje kao za rezultat Panatinaikos Zvezda...

ODGOVORITE