ЕП - Савић: Осцилације нормалне, има времена за јагњетину!

Селектор Србије Дејан Савић рекао је после победе над Француском (16:8) да је нормално то што се екипа осцилирала јер се налази у јаком тренажном ритму.

Остали спортови 15.01.2016 | 21:00
ЕП - Савић: Осцилације нормалне, има времена за јагњетину!

"Почели смо мало теже, али то је можда очекивано јер смо имали јаче тренинге у такмичењу. У трећој деониоци заиграли смо чвршћу одбрану и направили разлику коју смо одржали до краја. Заслужена победа, а ток утакмице је био онакав какав смо очекивали”", рекао је Савић.

Ватерполисти Србије у осмину финала првенства Европе пласирали су се са максималне три победе, а наредни ривал биће им Словачка.

Нашем селектору пре меча уручена је награда за најбољег тренера света.

"Словаци имају искусан тим, али доста заостају за нама што се тиче физичке спреме. Нокаут је фаза и морамо да будемо опрезни, верујем да ћемо озбиљном игром доћи до тријумфа”", навео је Савић и захвалио навијачима на сјајној подршци пред 10.000 гледалаца у Комбанк арени.

Крајем меча, када је селектор затражио тајм-аут, могло се чути како кроз смех каже играчима да морају да се договоре где ће на јагњетину.

"То је интерна шала, искористио сам је како бих мотивисао играче. Има времена за јагњетину", рекао је Савић.

Капитен Живко Гоцић сложио се са селектором да је нормално да дође до одређеног пада у игри због јаких тренинга.

“"Очекивали смо пад у игри, али смо примали лаке голове. Касније смо додали гас и на крају лако победили. Били смо успавани, али смо касније пробили баријеру. Најбитније је да смо забележили тријумф”", закључио је Гоцић.

Ватерполисти Србије се у суботу од 18.45 сати састају са Словачком у осмини финала ЕП.

Коментари / 0

Оставите коментар