Савић: Сигуран сам у побједу против Француске!

Селектор ватерполиста Србије Дејан Савић рекао је да је његова екипа против Малте желела да држи јак ритам како би меч учинила занимљивијим.

Остали спортови 13.01.2016 | 15:00
Савић: Сигуран сам у побједу против Француске!

Ватерполисти Србије победили су у Београдској арени Малту са 20:2, у другом колу Групе Б на Европском првенству и остварили другу победу. Малта је претрпела други пораз.

"Као што смо наговестили, ово је био лакши тренинг из којег смо желели да останемо у добром ритму. У неким ситуацијама смо покушавали да утакмицу учинимо занимљивијом и тежом за нас тако што смо држали јак ритам", рекао је Савић новинарима после утакмице.

У трећем колу Србија ће у четвртак од 20.15 играти против Француске.

"Следи нам меч против Француске у који такође улазимо као велики фаворити. То ће бити мало озбиљнија припрема за наставак такмичења. Готово сам сигуран да ћемо их победити", рекао је Савић.

Говорећи о атмосфери, Савић је рекао да је очекивао велики број гледалаца у Арени.

"Јесам очекивао баш зато што је лакша утакмица, многи су желели да додју и да уживају, да виде како све ово изгледа", рекао је Савић.

Најефикансији на утакамици са пет голова Слободан Никић рекао је да је најважније да је његова екипа задржала добру форму.

"Ово је била сасвим лагана утакмица, битно је да смо задржали јаку форму пред завршницу. Следи нам Француска која неће бити толико лагана, али опет... Идемо корак по корак до завршнице такмичења", рекао је Никић.

Репрзентативац Србије Андрија Прлаиновић рекао је да је разлика у квалитету две селекције очигледна.

"Огромана је била разлика у квалитету. Мени је изузетно драго што је Малта на Европском првенству јер је то земља у којој се ватерполо обожава. Многи не знају да током летње сезоне наши играчи који не наступају за репрезентцију играју за малтешке клубове. Баш сам срећан што имају прилику да уживају овде", рекао је Прлаиновић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Православни Србин Републике СРПСКЕ!

13.01.2016 14:58

Браво Делфини само напред јер и Француској прети потоп као и Хрватској и Малти. Од срца цеститам јунаци. Срецно!!!

ОДГОВОРИТЕ