Отац понудио награду за информацију о сину

Потрага за Драгољубом Мисимовићем, 16-стогодишњем ученику из градишке Гимназије ни након 19 дана није дала резултат, рекао је за портал Независних Богдан Мисимовић, отац несталог дјечака.

Република Српска 11.01.2016 | 22:59
Отац понудио награду за информацију о сину

Он је додао да је прије осам дана расписана и званична међународна потјерница, али да још увијек нема никаквих информација.

"Сумњамо да је наш син отет. Доста времена је изгубљено на дезинформацију да је наш син виђен на Кеју. То је одвело истрагу у кривом смијеру. Сада је истрага кренула у друго правцу", рекао је дјечаков отац и додао да је породица спремна богато да награди свакога ко има било какву истиниту информација која би довела до несталог дјечака.

Иако је путем приватиних веза контактирао полицију Хрватске у Новој Градишци, Богољуб Мисимовић каже да би то требало да званично ураде полиције Републике Српске или БиХ.

"Полиција у Новој Градишци није добила никакву обавијест од наше полиције да је мој син нестао. То је само преко Саве и постоји безброј могућности да Драгољуб дође до Хрватске. Хрватска полиција данас је за Драгољубом расписала потрагу", истакао је Богдан Мисимовић.

Марија Маркановић, портпарол Центра јавне безбједности Бања Лука каже да МУП РС предузима све неопходне активности у циљу проналаска Драгољуба Мисимовића.

Драгољуб је посљедњи пут виђен 22. децембра око 18 сати када је напустио наставу и од тада му се губи сваки траг. Из школе је отишао без личних ствари, торбе и јакне.

Породица Мисимовић из насеља Јабланица код Босанске Градишке моле све који имају неке информације да им се јаве или да позову полицију.

(НН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Администратор ФБ организацијр

11.01.2016 20:25

Можете нам се јавити и на страници наше организације хттпс://www.фацебоок.цом/Укљуцимо-се-у-организацију-за-потрагу-Драгољуба-Мисимовића-1108189432534001/?реф=боокмаркс

ОДГОВОРИТЕ