Otac ponudio nagradu za informaciju o sinu

Potraga za Dragoljubom Misimovićem, 16-stogodišnjem učeniku iz gradiške Gimnazije ni nakon 19 dana nije dala rezultat, rekao je za portal Nezavisnih Bogdan Misimović, otac nestalog dječaka.

Republika Srpska 11.01.2016 | 22:59
Otac ponudio nagradu za informaciju o sinu

On je dodao da je prije osam dana raspisana i zvanična međunarodna potjernica, ali da još uvijek nema nikakvih informacija.

"Sumnjamo da je naš sin otet. Dosta vremena je izgubljeno na dezinformaciju da je naš sin viđen na Keju. To je odvelo istragu u krivom smijeru. Sada je istraga krenula u drugo pravcu", rekao je dječakov otac i dodao da je porodica spremna bogato da nagradi svakoga ko ima bilo kakvu istinitu informacija koja bi dovela do nestalog dječaka.

Iako je putem privatinih veza kontaktirao policiju Hrvatske u Novoj Gradišci, Bogoljub Misimović kaže da bi to trebalo da zvanično urade policije Republike Srpske ili BiH.

"Policija u Novoj Gradišci nije dobila nikakvu obavijest od naše policije da je moj sin nestao. To je samo preko Save i postoji bezbroj mogućnosti da Dragoljub dođe do Hrvatske. Hrvatska policija danas je za Dragoljubom raspisala potragu", istakao je Bogdan Misimović.

Marija Markanović, portparol Centra javne bezbjednosti Banja Luka kaže da MUP RS preduzima sve neophodne aktivnosti u cilju pronalaska Dragoljuba Misimovića.

Dragoljub je posljednji put viđen 22. decembra oko 18 sati kada je napustio nastavu i od tada mu se gubi svaki trag. Iz škole je otišao bez ličnih stvari, torbe i jakne.

Porodica Misimović iz naselja Jablanica kod Bosanske Gradiške mole sve koji imaju neke informacije da im se jave ili da pozovu policiju.

(NN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Administrator FB organizacijr

11.01.2016 20:25

Možete nam se javiti i na stranici naše organizacije https://www.facebook.com/Ukljucimo-se-u-organizaciju-za-potragu-Dragoljuba-Misimovića-1108189432534001/?ref=bookmarks

ODGOVORITE