ЕП: Срби ОПЕТ ''растурили'' Хрвате!

Делфини показали колико су силни: Баракуде су ситне рибе за моћну Србију! Хрвати су трећи гол на утакмици постигли у трећем минуту друге четвртине, а четврти тек два минута пре краја треће, а тада је већ било седам голова предности. На крају коначних - 13:6!

Остали спортови 10.01.2016 | 22:15
ЕП: Срби ОПЕТ ''растурили'' Хрвате!

Селекција Србије већ на самом старту Европског првенства у Београду показала је колико може да буде силна, а ово је ипак само почетак, на којем је више него убедљиво савладана Хрватска - 13:6 (3:1, 4:2, 5:1, 1:2). С обзиром да је Дејан Савић поједине играче успео и поштено да одмори у овом мечу, од Делфина се тек може очекивати да буду на највишем нивоу.

Једино што је селекција Хрватске успела озбиљније да учини на овој утакмици јесте да поведе са 1:0 голом Анђела Шетка, док је све остало протекло у доминацији српског националог тима. Захваљујући изузетно расположеном Душану Мандићу, перфектном организатору игре Андрији Прлаиновићу и увек српемном Сави Ранђеловићу, након прве четвртине било је 3:1 за Делфине, а у истом ритму наставило се и у другом периоду, када се поменутој тројци придружио и Никола Јакшић за 7:3 на полувремену меча.

Хрвати су трећи гол постигли у трећем минуту друге четвртине, а до следећег су чекали све до седмог минута трећег периода, када је већ било недостижних 11:4.

У међувремену, један од најбољих голмана на планеити Јосип Павић био је као на стрељани у Београдској арени. Редом су мрежу Баракуда погађали Ћук, Никић, Митровић и Живко Гоцић, па је на крају треће четвртине било феноменалних 12:4.

Нису желели српски Делфинини да попусте ни у последњој деоници, иако је све било решено, па је демолирање Хрватске настављено и четвртој четвртини. Последњи период голом је отворио Андрија Прлаиновић, али су узвратили Борис Павловић и Антонио Петковић, па је Хрватска дошла до 13:6 и успела да реши последњу четвртину у своју корист резултатом 2:1

За два дана селекција Србије игра са Малтом, док ће Хрвати укрстити копља са Французима, који су раније данас убедљиво савладали Малтежане (17:7).

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тихомир

11.01.2016 04:38

Нису то баракуде, то су лигње...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССС

11.01.2016 10:34

ХА,ХА,ХА БРАВО МОЖДА СУ И ГИРИЦЕ.