EP: Srbi OPET ''rasturili'' Hrvate!

Delfini pokazali koliko su silni: Barakude su sitne ribe za moćnu Srbiju! Hrvati su treći gol na utakmici postigli u trećem minutu druge četvrtine, a četvrti tek dva minuta pre kraja treće, a tada je već bilo sedam golova prednosti. Na kraju konačnih - 13:6!

Ostali sportovi 10.01.2016 | 22:15
EP: Srbi OPET ''rasturili'' Hrvate!

Selekcija Srbije već na samom startu Evropskog prvenstva u Beogradu pokazala je koliko može da bude silna, a ovo je ipak samo početak, na kojem je više nego ubedljivo savladana Hrvatska - 13:6 (3:1, 4:2, 5:1, 1:2). S obzirom da je Dejan Savić pojedine igrače uspeo i pošteno da odmori u ovom meču, od Delfina se tek može očekivati da budu na najvišem nivou.

Jedino što je selekcija Hrvatske uspela ozbiljnije da učini na ovoj utakmici jeste da povede sa 1:0 golom Anđela Šetka, dok je sve ostalo proteklo u dominaciji srpskog nacionalog tima. Zahvaljujući izuzetno raspoloženom Dušanu Mandiću, perfektnom organizatoru igre Andriji Prlainoviću i uvek srpemnom Savi Ranđeloviću, nakon prve četvrtine bilo je 3:1 za Delfine, a u istom ritmu nastavilo se i u drugom periodu, kada se pomenutoj trojci pridružio i Nikola Jakšić za 7:3 na poluvremenu meča.

Hrvati su treći gol postigli u trećem minutu druge četvrtine, a do sledećeg su čekali sve do sedmog minuta trećeg perioda, kada je već bilo nedostižnih 11:4.

U međuvremenu, jedan od najboljih golmana na planeiti Josip Pavić bio je kao na streljani u Beogradskoj areni. Redom su mrežu Barakuda pogađali Ćuk, Nikić, Mitrović i Živko Gocić, pa je na kraju treće četvrtine bilo fenomenalnih 12:4.

Nisu želeli srpski Delfinini da popuste ni u poslednjoj deonici, iako je sve bilo rešeno, pa je demoliranje Hrvatske nastavljeno i četvrtoj četvrtini. Poslednji period golom je otvorio Andrija Prlainović, ali su uzvratili Boris Pavlović i Antonio Petković, pa je Hrvatska došla do 13:6 i uspela da reši poslednju četvrtinu u svoju korist rezultatom 2:1

Za dva dana selekcija Srbije igra sa Maltom, dok će Hrvati ukrstiti koplja sa Francuzima, koji su ranije danas ubedljivo savladali Maltežane (17:7).

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Тихомир

11.01.2016 04:38

Нису то баракуде, то су лигње...

ODGOVORITE
Name

SSSS

11.01.2016 10:34

HA,HA,HA BRAVO MOŽDA SU I GIRICE.