Пријете искључењем струје због 2 фенинга

Једном од корисника услуга Електропривреде ХЗХБ из Јајца за Нову годину стигао је необичан поклон. Наиме, ради се о дугу за електричну енергију који износи 0,02 КМ, односно два фенинга.

Босна и Херцеговина 09.01.2016 | 08:12
Пријете искључењем струје због 2 фенинга

Према изјавама читаоца портала Клиx.ба, на чију адресу је стигла опомена, рачуне за електричну енергију редовно плаћа, али се дуг од два фенинга негдје "заметнуо".

Његова кћерка каже да ће отац дуг измирити, али да ће обавезно тражити да му врате кусур кад им на шалтеру да пет фенинга.

(Клиx.ба)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

горан

09.01.2016 07:30

Дрзавна банда управља електро преносоом

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко самардзиц

09.01.2016 08:14

Два дана пред нову годину електродистрибуција Пале је направила хајку на ситније дузнике односно домацинства!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Анте

09.01.2016 08:51

Како би Цовиц исао на скијање тако и треба јос су га требали истуци то је херцег, го*на, како мозе толике паре бити дузан па зна ли тај дузник колико је то пара, богатство за цовица само удри

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пупин.

09.01.2016 09:01

Мора сва ова багра отићи као овај снијег.

Name

нн

09.01.2016 10:16

Нема 0,02 пфенинга, своди се на О. Не треба се тим замарати, нажалост и тамо сједе неки необразовани, па ударили по народу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оштећени

09.01.2016 11:28

Да,ја сам један од потрошача којем је Електродистрибуција Пале искључила струју због минорног дуга и изазвала ми огромну штету. Електродистрибуција је мјесто бројних ухљеба страначких који не знају да управљају готовим ресурсима него стварају хаос и огорченост међу потрошачима тако што константно толеришу појединцима огромне дугове, толеришу крађе струје а све те губитке покушавају надокнадити искључивањима струје на препад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

р-худ

09.01.2016 20:22

Да је правне државе?..али није Овај или Ова који су послали ову ОПОМЕНУ би Аутоматски у најмању руку добили премјештај са радног мјеста.Ово довољно говори Да су ДИПЛОМЕ из Мркоњичког Штанцераја веома квалитетне и показују колико је особа образована.Обавезно дужник да тражи КУСУР. То се само код Нас десити може!Заустави ме полиција каже потпиши-и.!!... каже имаш ли /ОЛОКУ/.!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харис

09.01.2016 20:33

Не знам само како то неко може бити дужан и то 2 фенинга за ову и то струју, а да та особа није платила за ово? И свако бих то ово и платио тај дуг, али како онда то они мисле да врате кусур од 5 и то фенинга, када је то ово најнижи апоен, и да нема то нижега од овог износа? Значи, да ће та особа када буде ово и платила тај дуг, ово ће њима остати три фенинга, јер неће имати да врате кусур. Пошто, и то код нас у БиХ, нема ово по 1, и 2 фенинга. Као што то ово и то има у другим земљама. Код нас није такав случај. И код нас ови из власти, не виде рачуна о томе, да бих то они ово требали одштампати и ове апоене по 1, и по 2 фенинга. Па није ваљда овима из електро дистрибуције баш толико стало да тај човјек плати ти 2 фенинга, када је то ништа, и када се то ово не може наплатити, јер ће морати и то донијети или 10 фенинга, да плати овај свој дуг, или 5 фенинга. Другачије не може. И мислим да ово стварно нема смисла, да ови из електро дистрибуције шаљу некоме опомен за дуг и то од два фенинга. Када се то ово зна колико кошта слање писма преко поште, и да се то ово њима не исплати. И ако има он тај дуг од 2 фенинга, па могли су то они ово њему да му опросте. А не пред Нову годину и то да му шаљу ову честитку. И да ово стварно нема смисла од њих то. И зашто то ово они њему нису прије послали то, ако он има и то какав дуг према њима? А не сада то. И ово они измишљају некакав и то дуг од 2 фенинга, само да бих себи узели још више новаца то.Ћао.

ОДГОВОРИТЕ