Спетљао се са зеленашима, па нестао

Небојша Крстић (36) из Прокупља нестао је у среду дан пре Нове године и од тада му се губи сваки траг. Породица сумња да је имао зеленашке дугове и да је извршио самоубиство.

Србија 04.01.2016 | 22:41
Спетљао се са зеленашима, па нестао

Супруга Ивана каже да је последњи контакт са њим имала у среду 30. децембра око 13 часова, а да су се последњи пут чули телефоном сат или два након тога. Од тада, Небојши се губи сваки траг а на мобилни телефон је недоступан.

"Приликом изласка из куће, поверио ми се да иде код колеге да позајми 200 евра јер му како је рекао „гори под ногама и да мора да нађе паре како зна“. Нисам посумњала да је толико страшно, јер није у питању велика свота новца. Међутим, сат или два након тога позвао ме је и узбуђеним гласом рекао да нас воли највише на свету „да пољубим децу и да је боље да се сам убије него да га други убију а да деца то гледају“.

Након тога је прекинуо везу и од тада му се губи сваки траг, а телефон је био недоступан – прича видно потрешена супруга Ивана. Још наглашава да је супруг рекао и тачно место где се налазу „две стене са дрветом у средини“ на Растовничком језеру недалеко од Прокупља.

Каже да се уплашила и да је одмах након тога отишла у полицију и пријавила случај. Међутим, до данас нико не зна шта се догодило са Небојшом. Касније је током дана са пријатељима и породицом покушала да га самоиницијативно тражи и да су обишли читав простор око језера, чак мисли и да су пронашли место које је у телефонском разговору несрећни човек описао, али да га нису пронашли.

"Звала сам његове другове, распитивала се да није био код некога. Један од њих ми је потврдио да га је видео и да му је Небојша тражио на зајам 200 евра, али да овај није имао код себе и да му није дао. Последњи пут је виђен недалеко од језера и плашим се само да није урадио оно најгоре", каже Ивана која има само речи хвале за свог супруга.

"Био је одговоран и поштен човек. Није био агресиван, а децу и мене никада није ударио нити на било који начин повредио. Ништа пре овог догађаја није указивало да има било какав озбиљан проблем, никада ми није причао да има дугове. Другови ми кажу да је свраћао у кладионицу, али да није остављао озбиљне паре због којих би се зајмио и запао у зеленашке камате – додаје она.

Небојша је имао стални радни однос у једној прокупачкој пекари, где ради већ десетак и више година. Није имао проблема са законом. Живео је са породицом скромно и нико не може да верује да се због дугова убио, поготово не због 200 евра које је помињао и тражио на зајам.

Са супругом Иваном је 16 година у браку, никада нису имали озбиљнијих проблема а има и двоје деце, девојчицу Ј. (15) и сина М. (12). У прокупачкој полицији су потврдили да је 30. децембра пријављен случај нестале особе и да полиција интензивно ради на том случају, али нису желели да открију више података.

Незванично сазнајемо и да је полиција више пута обилазила терен око језера, али да нису пронашли никакве трагове.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар