Алек Болдвин и Ричард Линклејтеру хладној води

Амерички глумац Алек Болдвин и редитељ Ричард Линклејтер скакали су у одвојеним наступима у хладно море код Лонг Ајленда за време новогодишњих празника.

Забава 03.01.2016 | 18:23
Алек Болдвин и Ричард Линклејтеру хладној води

Амерички глумац Алек Болдвин и редитељ Ричард Линклејтер скакали су у одвојеним наступима у хладно море код Лонг Ајленда за време новогодишњих празника, јавила је вечерас агенција АП.Болдвин је јуче скочио у хладне воде Атлантског океана у оквиру добротворне акције прикупљања новца за обнову једног центра за рехабилитацију у Ист Хемптону у Њујорку.

Линклејтер, који је касније скочио у оквиру исте акције, рекао је да је лепо што је много људи дошло из племенитих разлога.

Линклејтер (55) 2014. године је добио Златни глобус и награду БАФТА за најбољу режију као и номинацију за престижног Оскара за филм "Одрастање" (Боyхоод).

Болдвин (57), који је каријеру почео у телевизијским сапуницама, постао је познат као Џек Донеги у популарној серији "30 Роцк". Познат је и по промовисању вегетаријанства, права животиња и великој подршци Демократској странци.

Новости

Коментари / 0

Оставите коментар