Alek Boldvin i Ričard Linklejteru hladnoj vodi

Američki glumac Alek Boldvin i reditelj Ričard Linklejter skakali su u odvojenim nastupima u hladno more kod Long Ajlenda za vreme novogodišnjih praznika.

Zabava 03.01.2016 | 18:23
Alek Boldvin i Ričard Linklejteru hladnoj vodi

Američki glumac Alek Boldvin i reditelj Ričard Linklejter skakali su u odvojenim nastupima u hladno more kod Long Ajlenda za vreme novogodišnjih praznika, javila je večeras agencija AP.Boldvin je juče skočio u hladne vode Atlantskog okeana u okviru dobrotvorne akcije prikupljanja novca za obnovu jednog centra za rehabilitaciju u Ist Hemptonu u Njujorku.

Linklejter, koji je kasnije skočio u okviru iste akcije, rekao je da je lepo što je mnogo ljudi došlo iz plemenitih razloga.

Linklejter (55) 2014. godine je dobio Zlatni globus i nagradu BAFTA za najbolju režiju kao i nominaciju za prestižnog Oskara za film "Odrastanje" (Boyhood).

Boldvin (57), koji je karijeru počeo u televizijskim sapunicama, postao je poznat kao Džek Donegi u popularnoj seriji "30 Rock". Poznat je i po promovisanju vegetarijanstva, prava životinja i velikoj podršci Demokratskoj stranci.

Novosti

Komentari / 0

Ostavite komentar