Балотели се враћа у Ливерпул?!

Марио Балотели би могао да се ове зиме врати у екипу Ливерпула, у којој је пружао прилично лоше партије током једногодишњег ангажмана.

Фудбал 03.01.2016 | 20:00
Балотели се враћа у Ливерпул?!

Тако бар тврди његов менаџер Мино Рајола. Он је изјавио да ће са новим стратегом Црвених, Јиргеном Клопом, преговарати да се "Супер Марио" врати на Енфилд из Милана, где баш и не игра превише, због повреда.

"Наравно да ћу преговарати са Ливерпулом да се Марио тамо врати, то ми је посао. Са Клопом сам већ водио преговоре, док је био у Дортмунду. Тада је наша тема био Мкхитарјан, а сада таленат и квалитет који Марио, свакако, има. Тренер треба да верује у играча, да му пружи шансу. Причаћу са Клопом, не знам какви су његови планови, али свакако ћу разговарати о Балотелију", каже Рајола.

У екипи Ливерпула већ одавно нема повређеног Данијела Стариџа, а Ориђи, Бентеке и Фирмино нису баш донели ону убојитост којој су се навијачи Црвених надали - 22 гола је дао тај клуб на 19 премијерлигашких наступа ове сезоне.

Поред Балотелија, клуб са Енфилда са позајмице, но не пре завршетка сезоне, може да врати и нашег репрезентативца Лазара Марковића, али и још десеторицу играча. Од њих је нападач једино Самед Јешил, тренутно на позајмици у Луцерну.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈА

03.01.2016 19:08

Ста це им Цовјек који нема појма о Фудблалу???

ОДГОВОРИТЕ