Baloteli se vraća u Liverpul?!

Mario Baloteli bi mogao da se ove zime vrati u ekipu Liverpula, u kojoj je pružao prilično loše partije tokom jednogodišnjeg angažmana.

Fudbal 03.01.2016 | 20:00
Baloteli se vraća u Liverpul?!

Tako bar tvrdi njegov menadžer Mino Rajola. On je izjavio da će sa novim strategom Crvenih, Jirgenom Klopom, pregovarati da se "Super Mario" vrati na Enfild iz Milana, gde baš i ne igra previše, zbog povreda.

"Naravno da ću pregovarati sa Liverpulom da se Mario tamo vrati, to mi je posao. Sa Klopom sam već vodio pregovore, dok je bio u Dortmundu. Tada je naša tema bio Mkhitarjan, a sada talenat i kvalitet koji Mario, svakako, ima. Trener treba da veruje u igrača, da mu pruži šansu. Pričaću sa Klopom, ne znam kakvi su njegovi planovi, ali svakako ću razgovarati o Baloteliju", kaže Rajola.

U ekipi Liverpula već odavno nema povređenog Danijela Staridža, a Oriđi, Benteke i Firmino nisu baš doneli onu ubojitost kojoj su se navijači Crvenih nadali - 22 gola je dao taj klub na 19 premijerligaških nastupa ove sezone.

Pored Balotelija, klub sa Enfilda sa pozajmice, no ne pre završetka sezone, može da vrati i našeg reprezentativca Lazara Markovića, ali i još desetoricu igrača. Od njih je napadač jedino Samed Ješil, trenutno na pozajmici u Lucernu.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JA

03.01.2016 19:08

Sta ce im Covjek koji nema pojma o Fudblalu???

ODGOVORITE