Погба: Још сам ја нико и ништа!

Фудбалер Јувентуса Пол Погба рекао је да још није ништа остварио у својој каријери, али да жели да испоштује ‘десетку’ ‘Старе даме’ и учи од Андреса Инијесте.

Фудбал 03.01.2016 | 14:00
Погба: Још сам ја нико и ништа!

Млади Француз се такође осврнуо на чињеницу да у осмини финала Лиге шампиона првака Италије чека двомеч са Бајерном.

“Могли смо да извучемо и лакшег противника, али добро је што сви очекују да ћемо изгубити. Исто су говорили и прошле године, кад смо играли са Реалом. Биће тешко играти против Видала, ипак. Још сам нико и ништа, нисам постигао ништа у својој каријери”, истакао је Погба.

Погба је истакао да су се ствари промениле последњих месеци, пошто су сви навикли да виде Јувентус на челу, што сада није случај. Али, то не значи да не жели да у Новој 2016. години постигне више него у претходној.

“Памтим пораз од Барселоне, изгубили смо, али сви кажу да учите и из пораза. Желим да освојим Лигу шампиона једног дана. Очигледно је да је без Андрее Пирла, Артура Видала и Карлоса Тевеса ово другачији Јувентус. Већа је одговорност на другим играчима и морамо да се фокусирамо и радимо као тим. Пре сам имао Пирла уз себе и увек су ривали пратили њега, а сада исто раде са мном. Морам да пронађем прави тренутак када треба да додам и зато учим од Инијесте”, нагласио је Погба.

Француски фудбалер је наследио легендарну Јувентусову ‘десетку’, а ту одлуку је пратила контроверза јер је додао +5 оловком на леђима.

“Нисам класична ‘десетка’ због моје позиције на терену. Сматрам себе играчем средине терена и част је носити број толиког броја освајача Златне лопте. У историји Јувентуса, то је важан број и ја га поштујем. Када видим број или чак само моје име, видим само Јуве, уз жељу да дам 100 одсто од себе и победим”, рекао је Погба.

Коментари / 0

Оставите коментар