Pogba: Još sam ja niko i ništa!

Fudbaler Juventusa Pol Pogba rekao je da još nije ništa ostvario u svojoj karijeri, ali da želi da ispoštuje ‘desetku’ ‘Stare dame’ i uči od Andresa Inijeste.

Fudbal 03.01.2016 | 14:00
Pogba: Još sam ja niko i ništa!

Mladi Francuz se takođe osvrnuo na činjenicu da u osmini finala Lige šampiona prvaka Italije čeka dvomeč sa Bajernom.

“Mogli smo da izvučemo i lakšeg protivnika, ali dobro je što svi očekuju da ćemo izgubiti. Isto su govorili i prošle godine, kad smo igrali sa Realom. Biće teško igrati protiv Vidala, ipak. Još sam niko i ništa, nisam postigao ništa u svojoj karijeri”, istakao je Pogba.

Pogba je istakao da su se stvari promenile poslednjih meseci, pošto su svi navikli da vide Juventus na čelu, što sada nije slučaj. Ali, to ne znači da ne želi da u Novoj 2016. godini postigne više nego u prethodnoj.

“Pamtim poraz od Barselone, izgubili smo, ali svi kažu da učite i iz poraza. Želim da osvojim Ligu šampiona jednog dana. Očigledno je da je bez Andree Pirla, Artura Vidala i Karlosa Tevesa ovo drugačiji Juventus. Veća je odgovornost na drugim igračima i moramo da se fokusiramo i radimo kao tim. Pre sam imao Pirla uz sebe i uvek su rivali pratili njega, a sada isto rade sa mnom. Moram da pronađem pravi trenutak kada treba da dodam i zato učim od Inijeste”, naglasio je Pogba.

Francuski fudbaler je nasledio legendarnu Juventusovu ‘desetku’, a tu odluku je pratila kontroverza jer je dodao +5 olovkom na leđima.

“Nisam klasična ‘desetka’ zbog moje pozicije na terenu. Smatram sebe igračem sredine terena i čast je nositi broj tolikog broja osvajača Zlatne lopte. U istoriji Juventusa, to je važan broj i ja ga poštujem. Kada vidim broj ili čak samo moje ime, vidim samo Juve, uz želju da dam 100 odsto od sebe i pobedim”, rekao je Pogba.

Komentari / 0

Ostavite komentar