Прочитајте велики годишњи хороскоп

Завирите у годишњи хороскоп за 2016. и откријте шта вас све очекује.

Република Српска 31.12.2015 | 12:28
Прочитајте велики годишњи хороскоп

Ован

Будите без бриге, годишњи хороскоп за 2016. предвиђа дивну годину за вас, јер ће све планете радити у вашу корист. Можда још увек нисте свесни, али у години пред вама остварићете изузетан напредак чим решите сами са собом шта су вам главни приоритети у животу. Овновима који су пренели проблеме из прошле године 2016. ће бити прави изазов али захваљујући вашем позитивном приступу превазићи ћете све препреке, а емоционално ћете бити јачи него икад.

Посао: Период од априла до септембра биће фантастичан за започињање новог посла или отпочињања нових сарадњи. Порадите на хармоничним односима са својим запосленима или колегама, јер ћете тако много лакше остварити ваше професионалне науме. Амбициозни се и немојте зазирати од ризика, јер то је прави начин да остварите успех. Користите максимално своје вештине, а много ће вам помоћи и социјална интелигенција и креативност. Покушајте да проширите друштвене кругове у којима се крећете, јер тиме ћете отворити могућност за нова партнерства са организацијама и пословним групама, које ће вам помоћи да се попнете за лествицу више. Што се новца тиче, приходи ће вам бити фантастични прва 4 месеца, а многа ранија улагања ће коначно уродити плодом. Постоји опасност од прекомерног, а непотребног трошења новца током септембра тако да би било добро да у том периоду новац користите само за основне потребе.

Љубав: Овнови који годинама самују имаће мноштво могућности за нове љубавне приче. Те везе ће бити изузетно страствене и магнетски ћете привлачити супротни пол. Од фебруара до маја требало би да избегате улетање у везе које се базирају искључиво на сексу, иако ћете очекивати да од тога може да настане нешто више. Ваша потрага за сродном душом окончаће се крајем године, када ћете започети изузетно озбиљну везу. Припадници овог знака који су у стабилним везама треба да знају да ће оне још више ојачати, а многи од вас би требало да се привикну на идеју да ће добити принову.

Здравље: Утицај Марса биће евидентан све до почетка априла, јер ћете напросто пуцати од енергије, што ће итекако позитивно утицати на сва животна поља. Ако се и појаве мање здравствене тегобе, без проблема ћете их превазићи захваљујући вашој виталности. Спортисти међу Овновима ће се истицати и постизати невероватне резултате због повећане издржљивости. Јупитер ће вам помоћи да емотивно будете снажнији и да развијете свест о себи.

Бик

Током године суочићете се са решавањем конфликта између вас и света који вас окружује. Мораћете да порадите на емоционалној снази како бисте постигли материјални успех. Успећете да се суочите са изазовима на које ћете наилазити током 2016., што ће вам омогућити да кренете напред у годинама које следе.

Посао: Да бисте напредовали у послу, морате да радите на вашим комуникационим вештинама саветује годишњи хороско за 2016. годину. Имаћете велику подршку од својих надређених, а много већи успех ћете постићи ако не делујете самостално већ допустите да вам помогну други људи. Направите обрачун ваших финансија почетком године, јер су врло могући изненадни издаци, нарочито због улагања у нову опрему уколико имате сопствени бизнис или су у питању дугорочна улагања.

Љубав: Лепа вест за усамљене Бикове је да се нова љубав крије у виду особе са којом се већ познају и друже, али морате да порадите на својој личности. Друга половина године није добра за започињање нових веза. Бикови у озбиљним везама требало би да пређу у нову, брачну фазу живота. Пре тога испланирајте одмор са партнером и уживајте у блаженству. Заузетим Биковима ће брак ојачати крајем 2016. године.

Здравље: У прва три месеца 2016. виталност ће вам бити на завидном нивоу. Међутим, у каснијем периоду морате бити обазриви и требало би да се довољно одморите између два напорна пословна периода. Како бисте се потпуно ослободили стреса, планирајте путовање у јулу на коме ћете заиста живнути, а бављење неким спортом омогућиће вам да останете у доброј физичкој форми.

Близнаци

Вама је 2016. идеална да прво довршите одавно започете пројекте, па се тек онда окрените реализацији нових. Можда ћете морати да промените перспективу и позабавити потпуно новим стварима. Заузмите практичан приступ и не одбијајте помоћ околине како бисте остварили своје циљеве. Бикови у академским круговима ће остварити невероватан напредак. Сатурн и Јуптер ће вам слати помешане сигнале, али ће вам Јупитер омогућити да побољшате финансијско стање и да осетите невероватну страст у љубавним везама. Биће много краћих путева, као и одлазака у иностранство. Имаћете много више самопоуздања но раније и уживаћете у животу. Сатурн ће се потрудити да постанете озбиљнији, али и практичнији што ће итекако утицати на повећање вашег ентузијазма.

Посао: Морате се фокусирати на завршетак постојећих пројеката, а на све проблеме на које наиђете на том путу морате посматрати реалистично. За њихово решавање потражите помоћ сарадника и пословних стручњака, а онда ће доћи до побољшања вашег положаја у пословним круговима. Умрежавајте са са сарадницима и евентуалним будућим пословним партнерима, јер је то добра основа за будућност. 2016. је одлична да се коначно ратосиљате старих дугова.

Љубав: Очекујте турбуленције у емотивним односима. Везе које већ неко време не функционишу ће се дефинитивно окончати и ви ћете почети на потпуно другачији начин да гледате на емотивне везе. То ће се нарочито интензивирати од августа, када се мења ваша идеја о томе како би права веза требало да изгледа. Емоционално ћете ојачати, а октобар је сјајан период за све жене које планирају трудноћу.

Здравље: Током читаве године ћете се осећати добро, с тим што ће од јула ваша енергија бити на завидном нивоу. Време је да се отарастите неких ружних навика у смислу зависности, а креативне активности омогућиће вам да се опустите, очистите ум и побољшате ваше физичко и ментално здравље.

Рак

Бићете изузетно оптимистични и пуни самопоуздања по питању остварења успеха у свему што започнете. Све постојеће неспоразуме у породици решићете захваљујући вашем отвореном и искреном приступу, али би требало да будете агресивнији на послу и да се не плашите да искажете своје мишљење. Слушајте ваш унутрашњи глас који ће вас наводити шта и како треба да чините и користите своје вештине како бисте придобили подршку околине.

Посао: До октобра 2016. остварење ваших циљева зависиће од колега са којима сарађујете. Требало би да будете изузетно прецизни када своје захтеве излажете својим сарадницима. У последња 3 месеца очекујте да ћете моћи самостално да одлучујете и довршавате све пројекте. Планете су у том периоду позициониране тако да ћете неометано моћи да остварите професионалне циљеве без икаквих препрека. Финансије ће вам бити одличне на почетку године али временом ће се појавити опасност од претераног трошења.

Љубав: Слободни Ракови би требало да буду обазриви од средине године ако започињу нове везе, јер између марта и јуна тешко да ћете пронаћи компатибилног партнера. Они у стабилним везама треба да се припреме на нестабилност, јер ће ваш однос констатно пролазити кроз промене. Уколико желите да сачувате везу, решавању проблема приступите крајње рационално.

Здравље: Мораћете да будете пажљиви према себи током читаве године, јер ће вас превише активности потпуно исцрпети. Посебно морати да обрати пажњу на своје ментално здравље у периоду од марта до јула, иначе прети опасност од нервног слома упозорава годишњи хороскоп за 2016. годину. Активности на отвореном и бављење спортом помоћи ће вам да побољшате кондицију.

Лав

Присуство Јупитера у вашем знаку омогућиће вам напредак у животу и обезбедиће вам довољну дозу оптимизма. Уколико желите да развијате своју личност и да вам се живот побољша, слушајте шта други људи имају да вам кажу. Проширићете свој круг познаника и сарадника који ће вам много помоћи на вашем путу до успеха. Покушајте да унапредите вашу духовну снагу, а чувајте се прекомерног трошења новца током 2016. године.

Посао: Потрудите се да придобијете подршку и поверење својих наређених како бисте лакше остварили своје циљеве. Будите срдачни према својим колегама али се немојте плашити да сасвим искрено изразите своје мишљење. Током прва 3 месеца поразмислите шта сте до сад постигли у каријери и увидите који су вам планови за будућност. Ослоните се на интуицију док формулишете ваше будуће циљеве, а затим се фокусирајте на то како да их реализујете. Бићете изузетно продуктивни па вам неће мањкати новца, али би било добро да почнете и да штедите. Септембар је главни месец за побољшање финансијске ситуације.

Љубав: Слободни Лавови имаће много прилика да остваре озбиљну љубавну везу, нарочито између августа и новембра. Међутим, Лавицама прети опасност да ће на састанке излазити са тзв. лошим момцима па звезде саветују да се не упуштате у сексуалне односе са њима јер би могло доћи до неких компликација. За оне у озбиљној вези или браку 2016. је идеална за проширење породице.

Здрваље: Водићете битку са мањим здравственим тегобама све до маја, а од овог месеца ваше здравље ће бити одлично. Пробајте да промените досадашње прехрамбене навике, а у августу покушајте да се максимално опустите и ослушкујте шта тело има да вам поручи.

Девица

Ваш годишњи хороскоп за 2016, годину наговештава период у ком треба да развијате своју креативност и самосвест. Откријте своје скривене способности, оне ће вам много помоћи за остварење даљих животних планова. Међутим, неке црте вашег карактера мораћете да промените барем мало јер су оне препрека за ваш напредак. Врло је могуће да ћете се током 2016. одлучити за дошколовавање или неки други начин за проширење ваших видика који ће вам помоћи да искажете ваше таленте на најбољи могући начин.

Посао: Уколико у 2016. планирате да започнете самосталан бизнис, он ће постати профитабилан до новембра. Много снаге ћете уложити, али ће вам се много и вратити. Запослени морају да траже помоћ својих сарадника како би напредовали, али пре свега морате бити срдачни према својим колегама, јер ће вам ароганција само одмоћи. Не наступајте агресивно и пробајте да будете убедљиви у представљању својих идеја. Не претерујте са трошењем новца, нарочито у првој половини године. Све што уложите, то ће вам донети добре приходе.

Љубав: Прва половина године је повољна за љубавне везе испуњене уживањем и забавом. Све несугласице са партнером решавајте разговором, јер је врло битно да са њим одржите хармоничне сексуалне и менталне односе. Крупне одлуке, као што је принова, треба заједнички да донесете.Ваша емоционална снага биће од јуна на завидном нивоу.

Здравље: Бићете изузетно активни током прве половине године захваљујући вашој виталности. У августу би ипак требало да паузирате и добро се одморите, а затим у вашу свакодневницу уведите шетње, кардио вежбе и правилну исхрану, јер је то неопходно како бисте имали кондицију.

Вага

Треба да одлучите шта заиста желите у животу и све своје снаге и креативне способности усмерите ка остварењу тог циља. То ће вам дати више самопоуздања и могућности да проширите круг својих познаника. У вашем развоју породица ће одиграти кључну улогу, а са њом ћете учествовати у мноштву активности. Пуцаћете од енергије и много времена проводити на отвореном.

Посао: Изузетно повољна година ако планирате започињање новог посла. Мораћете да имате пуно самопоуздања како бисте на прави начин остварили ваше циљеве. Наићи ћете на отпор неких колега, али ће зато вам остали пружати подршку свим срцем. Морате бити истрајни у томе да сломите отпор пословних сарадника. Крупне пословне одлуке оставите за другу половину 2016. године, јер је беспотребно и контрапродуктивно одлучивати на пречац. Јупитер је на вашој страни кад је реч о финансијама, зарађиваћете одлично па је сад повољан моменат да се ослободите нагомиланих дугова, а непотребне трошкове сведите на минимум, саветује годишњи хороскоп за 2016.

Љубав: Ваге ће у 2016. бити страствене и попут магнета ће привлачити потенцијалне партнере. Септембар је идеалан за почетак једне изузетно озбиљне везе. Постојеће везе које су иначе на стакленим ногама суочиће се са тешким тренуцима, а неке од њих ће се и окончати. За свеже слободне октобар доноси нова изненађења на емотивном плану, а за партнере који су у браку и планирају децу, цела 2016. је идеална за реализацију тог плана.

Здравље: Физички ћете се одлично осећати али ће вам ментална снага бити пољуљана, нарочито у периоду између априла и јула. Неопходни су вам одмор и опуштање, али ће се ситуација од септембра драстично побољшати.

Шкорпија

2016. година биће у знаку достигнућа на личном плану. Направићете неопходне промене и кренути напред, тако да ћете у животу уживати пуним плућима. У другом кварталу 2016. наћи ћете се пред озбиљним изазовима, па ћете после детаљне анализе донети веома битне одлуке. Напорно ћете радити па ће вам се понекад чинити да немате довољно времена за остале ствари у животу.

Посао: Не намећите своје идеје преко сарадника, већ се више фокусирајте на то како међусобно сарађујете. Како бисте унапредили своја знања и вештине, похађајте семинаре и курсеве. Од априла до септембра биће идеално време да промовишете свој рад, као и за пословна путовања. Имаћете мањих проблема са финансијама, тако да није згорег да се посаветујете са финансијским стручњаком, али од јуна креће много бољи период за вас.

Љубав: Између фебруара и маја очекујте значајне промене у емотивном животу, када ћете морати да предузмете одговорност за постојећу ситуацију. Будите стрпљиви у другој половини 2016, али то не значи да треба да одустанете од својих замисли, јер вас очекује период испуњен страшћу.

Здравље: Одлично ћете се осећати у првој половини 2016, али не претерујте са физичким активностима јер би оне могле да вам направе проблем у другој половини године. Обратите пажњу на исхрану, јер је она кључан фактор за вашу кондицију и добро здравствено стање.

Стрелац

Спремите се за огромне промене у 2016, јер ћете имате мноштво прилика за напредовање и лични развој. Преиспитаћете односе са другим људима и мораћете да донесете неке тешке одлуке. У прва 3 месеца бићете у 6. брзини, али од априла моћи ћете да успорите и уживате у плодовима свога рада.

Посао: Поље каријере је доминантно у односу на остале аспекте вашег живота током 2016. године. Побољшајте ваше професионалне вештине и што пре довршите започете пројекте. Да би сте остварили ваше циљеве на прави начин, неопходна је добра комуникација са колегама и њихова помоћ. До априла ћете пробати да све урадите сами и улагаћете превише енергије, а после тога следи период када ћете са сарадницима поделити обавезе на равне части. Уколико сматрате да је неопходно да направите неке промене, сада је идеалан период за остварење те одлуке. Финасијско стање ће бити савршено али ипак не претерујте са трошењем новца.

Љубав: Турбуленције ће потресати ваше емотивне односе током читаве 2016. године. Ваше је да се потрудите да не будете толико доминантни у односу на партнера, али ће романтика у комбинацији са страшћу бити права мера да одржите добар однос са њим. Стрелчеви са пољуљаним брачним односима не би требало да размишљају о деци.

Здравље: У првој половини 2016. наметнућете себи опак темпо па неће бити времена за опуштање. Од априла се ситуација мења па испланирајте путовање на коме ћете се коначно одморити. То неће пријати само вашем телу него и вашем уму.

Јарац

Током 2016. ћете претресати и редефинисати животне циљеве, размишљати о сопственим могућностима и начинима како да унапредите своју личност. Нека дугогодишња пријатељства стаће на пут вашег напретка па ћете бити приморани да их окончате. Када будете јасно видели своје циљеве, Јупитер ће вам помоћи да се на путу њиховог остварења не нађе ништа што би вам отежало реализацију.

Посао: Бићете сигурни у себе и свесни својих одговорности. Складни односи са колегама и претпостављенима су од највећег значаја. Врло је могуће да сами затражите унапређење или да ће вас пребацити на посао који је вам представљати прави изазов. Не обраћајте пажњу на злобне коментаре поједних колега, јер је најбитније да сачувате прибраност, што ће убрзати ваше напредовање. Од маја до октобра поведите рачуна о својим примањима и више штедите.

Љубав: Врло подстицајна година за љубавне односе, и то од самог почетка. Све ће се веома брзо дешавати, неће бити потребе ни да се превише трудите, довољно је да уграбите шансу. Слободним Јарчевима током читаве године стоји могућност настанка нове везе, с тим што ће од јуна они постати врло озбиљне. Јарчевима у браку који планирају трудноћу цела година је одличан период за то.

Здравље: Одлично ћете се осећати у 1. половини године, али преокупираност послом ће вас исцрпети. Од априла ставите акценат на опуштање и одмор кад год сте у могућности. Правилна исхрана и одлазак на креативне радионице ће помоћи да повратите своју издржљивост.

Водолија

Право је време за упознавање нових људи и стварање нових контаката. У вашој природи је да се препирете, што вам често одмаже у послу којим се бавите. Током 2016. морате пронаћи равнотежу између вашег агресивног наступа и хармоније како би ваши односи са другим људима били успешни. Тражићете лојаност и подршку од нових пријатеља и партнера. За Водолије је ово период када треба да покаже своју креативну стану, али и да коначно одбаци неке застареле идеје у свом раду.

Посао: Одличан период за нове подухвате. Добићете неопходну помоћ од других, а резултати вашег рада биће уочљиви већ у јуну. Немојте занемаривати правне аспекте док будете радили на вашем пројекту. Имаћете више самопоуздања, али ћете бити много разумнији и смиренији у својим професионалним односима. Некадашње колеге ће вам бити од помоћи да завршите рад на одређеним пројектима. Буџет ћете преоптеретити у априлу и мају, али се финансијска ситуација побољшава од јуна.

Љубав: Емотивни односи ће доминирати током целе године. За сингл Водолије одличан период за нову везу је од августа до октобра, а децембар је предвиђен више за необавезну авантуру. У постојећим везама најхармоничнији период је од марта до јула, а у новембру треба размишљати о евентуалној трудноћи.

Здравље: Од марта до октобра посао ће вам црпети превише енергије. Они издржљивији ће моћи успешно да се супротставе повећаном нивоу стреса, а код оних слабијих у једном моменту може доћи до пуцања по свим шавовима. Требало би да посао понекад оставите по страни и покушате да се довољно опустите, а медитација би могла да да најбоље резултате.

Риба

Пружиће вам се многе могућности за напредак, али морате бити реалнији него обично и на кратко заборавите креативну страну ваше личности. Осетићете да сте заиста нешто постигли јер све оно о чему сте сањали претходних година коначно ће се реализовати. Иако ће се пред вама отварати многе шансе, неће све одговарати вашем темпераменту, зато је боље да се одлучите за пројекте за које знате да ћете бити у стању да их довршите.

Посао: 2016. је повољна за потпуно нове подухвате или за проширење постојеће фирме. Немојте превише да сумњате већ одлуке доносите моментално. Рођени у знаку Риба који се баве било којом врстом уметности ће направити изванредно дело и постаће изузетно познати у својим круговима. У последњем кварталу постићи ћете велики успех којим год послом се бавили. Постоји опасност од превеликог трошења новца на самом почетку године, али ће се до јуна ситуација побољшати па ћете евентуалне дугове моћи да вратите управо тад.

Љубав: Заборавите на лоша љубавна искуства из прошлости! Нова љубав стиже између марта и јула и у том периоду бићете више него испуњени. Рибе у вези могу да поремете своју хармонију између септембра и новембра, када ће помишљати да започну паралелну везу са 3. особом, али било би боље да се држе садашњег партнера. Брачни парови ће током целе године уживати у роматици и страсти.

Здравље: Током целе године ваше здравствено стање ће бити одлично, изузев мањих тегоба изазваних емоционалним проблемима од априла до септембра. Одмарајте довољно како бисте на време напунили батерије.

Извор: 24сата.рс

Коментари / 0

Оставите коментар