Илиев: Захвалићемо се сваком менаџеру који нам нуди играче!

Заокрет у пословној политици клуба из Хумске 1!

Фудбал 31.12.2015 | 20:40
Илиев: Захвалићемо се сваком менаџеру који нам нуди играче!

Раскрстићемо са Фалијем Рамаданијем. И са Пинијем Захавијем. И би тако. Баш као што је најавио Милорад Вучелић пре безмало годину дана, кад је чешљајући уговоре Партизанових фудбалера увидео да неки од њих не припадају (већински) црно-беима. Сличан заокрет у пословању са менаџерима, с тим да се не не односи на појединце, већ уопштено, планира да направи и Ивица Илиев.

Спортски директорклуба из Хумске 1 је директан:
„Господин Здравко Мамић из Динама је једном рекао: „Нису ми потребни агенти да доводе играче, него да их одводе“. Тако је и овде. Иван Томић и ја тачно знамо шта нам је потребно за Партизан. Ако је некад била пракса да се долази у клуб и нуди играч ми ћемо се тим људима захвалити, јер ће на крају бити онако како смо се нас двојица договорили. Они који нам нуде не знају шта нам је потребнотреба. Они гледају своје личне интересе, а ми интересе Партизана“.

Слатко звучи. Поготово за Гробаре, али је питање колико је овакав план остварив. Имају ли нови људи у спортском сектору мехенизам да се одрбане од спољних утицаја?. Јер, руку на срце, нису једини у клубу. Нити се питају за све.
„Имамо одрешене руке и тоталну слободу да доносимо спортске одлуке. Све одлуке везане за играчки кадар доносимо нас Иван Томић и ја. Више нема приче: „овај нам продаје, онај нам гура играча“. Не“.

С тим у вези - кога ће довести, после Јовановића и Шаранова?
„Имамо велики ентузијазам. Не осећамо наше послове као животни или пословни ризик. Дајемо себе за овај клуб. Знамо шта Партизан тражи. Не мислим на то да ће Меси или Роналдо да дођу овде, него озбиљне играче који нам недостаји. Желимо да вратимо свест и припадности Партизану. Младим играчима и онима који долазе да схвате да је то услов да се дође овде“.

Спортски директор Партизана одушевљен је визијом новог тренера.
„Најавио сам бомбастичне ствари. Прва и највећа је долазак Ивана Томића. Капитена, џентлмена у копачкама, и као директор је дао много Партизану. После прве реченице нашег разговора рекао сам му: „Ивке, све ми је јасно. То је то“. Имамо пројекат. Жеље. Идеје. Потребно нам је само време да их остваримо“, поручио је Ивица Илиев.

Коментари / 0

Оставите коментар