Додиков пријем Савчић и Мектић бојкотовали

На пријему поводом предстојећег празника - Дана и крсне славе Републике Српске, који је организовао предсједник Српске Милорад Додик, нису се појавили ни предсједник Борачке организације Републике Српске Миломир Савчић, нити министар безбједности у Савјету министара БиХ Драган Мектић.

Република Српска 28.12.2015 | 22:43
Додиков пријем Савчић и Мектић бојкотовали

Делегација Борачке организације Републике Српске на челу са генералом Савчићем одбила је да се појави на пријему код предјсједника Српске. Раније донесена одлука Предсједништва Борачке организације Српске по којој се прекидају сви односи са Савезом логораша Републике Српске док се на њеном челу налази бивши припадник такозване Армије БиХ, разлог је непојављивања, каже генерал Савчић и додаје.

Као члан организационог Одбора прославе Дана Републике Српске апсолутно сам за свечаније овогодишње обиљежавање 9. јануара, каже министар безбједности у Савјету министара БиХ Драган Мектић. Наглашава да ни њему није мјесто на скупу којем присуствују они људи који су се у одбрамбено-отаџбинском рату борили против Републике Српске.

 Не знам шта је могло мотивисати предсједника Републике Српске Милорада Додика да на пријем поводом обиљежавања Дана Републике позива појединце који су током рата чинили све на штету српског народа, констатовао је Мектић.

Опширније погледајте у прилогу БН ТВ:

 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

лале

28.12.2015 21:57

Их...ево ме дрека стоји...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

29.12.2015 10:32

Ово је пријем идајника и противника РС-а. Лале, колики си ти глупан или си си био ратни профитер и дезертер као и ови. Тек када сте видјели која ће страна превагнути подвили сте реп и нашли "ново тржиште" Једном лопов, увјек лопов...

Name

Невесиње

28.12.2015 22:05

Тако је Драгане ово је све го шљам и лопов .Срамота је правог борца појавити се овдје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

золе

28.12.2015 22:08

Ни ти Лале ниси бољи од поменутог... присјети се

ОДГОВОРИТЕ
Name

вријеме курве, фукаре и будале

28.12.2015 22:27

Ма Мектићу, што отворено не кажеш да ратни профитер а касније криминалац, па чак и велеиздајник, не може даље водити РС!!! Изјавио си да ће исти одговарати за свој криминал. Понови то и сада! И у свакој другој прилици. Буди досљедан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хм

29.12.2015 00:45

И генерал к'о мачка око врућег млијека. Није само то што генерал спомиње разлог зашто није дошао на тај скуп.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Посматрац

29.12.2015 04:55

На свецани пријем ко додје ,својим доласком увелицава домациново славље сто они оцито не зеле.Не мислим због разлога за славље ,него домацина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска генерале

29.12.2015 17:08

Не требамо ми заједно Генерале са онима који су били на супротној страни а и дезертерима и профитерима нека њих заједно.

ОДГОВОРИТЕ