Dodikov prijem Savčić i Mektić bojkotovali

Na prijemu povodom predstojećeg praznika - Dana i krsne slave Republike Srpske, koji je organizovao predsjednik Srpske Milorad Dodik, nisu se pojavili ni predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić, niti ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić.

Republika Srpska 28.12.2015 | 22:43
Dodikov prijem Savčić i Mektić bojkotovali

Delegacija Boračke organizacije Republike Srpske na čelu sa generalom Savčićem odbila je da se pojavi na prijemu kod predjsjednika Srpske. Ranije donesena odluka Predsjedništva Boračke organizacije Srpske po kojoj se prekidaju svi odnosi sa Savezom logoraša Republike Srpske dok se na njenom čelu nalazi bivši pripadnik takozvane Armije BiH, razlog je nepojavljivanja, kaže general Savčić i dodaje.

Kao član organizacionog Оdbora proslave Dana Republike Srpske apsolutno sam za svečanije ovogodišnje obilježavanje 9. januara, kaže ministar bezbjednosti u Savjetu ministara BiH Dragan Mektić. Naglašava da ni njemu nije mjesto na skupu kojem prisustvuju oni ljudi koji su se u odbrambeno-otadžbinskom ratu borili protiv Republike Srpske.

 Ne znam šta je moglo motivisati predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da na prijem povodom obilježavanja Dana Republike poziva pojedince koji su tokom rata činili sve na štetu srpskog naroda, konstatovao je Mektić.

Opširnije pogledajte u prilogu BN TV:

 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

lale

28.12.2015 21:57

Ih...evo me dreka stoji...

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

29.12.2015 10:32

Ovo je prijem idajnika i protivnika RS-a. Lale, koliki si ti glupan ili si si bio ratni profiter i dezerter kao i ovi. Tek kada ste vidjeli koja će strana prevagnuti podvili ste rep i našli "novo tržište" Jednom lopov, uvjek lopov...

Name

Nevesinje

28.12.2015 22:05

Tako je Dragane ovo je sve go šljam i lopov .Sramota je pravog borca pojaviti se ovdje.

ODGOVORITE
Name

zole

28.12.2015 22:08

Ni ti Lale nisi bolji od pomenutog... prisjeti se

ODGOVORITE
Name

vrijeme kurve, fukare i budale

28.12.2015 22:27

Ma Mektiću, što otvoreno ne kažeš da ratni profiter a kasnije kriminalac, pa čak i veleizdajnik, ne može dalje voditi RS!!! Izjavio si da će isti odgovarati za svoj kriminal. Ponovi to i sada! I u svakoj drugoj prilici. Budi dosljedan.

ODGOVORITE
Name

Hm

29.12.2015 00:45

I general k'o mačka oko vrućeg mlijeka. Nije samo to što general spominje razlog zašto nije došao na taj skup.

ODGOVORITE
Name

Posmatrac

29.12.2015 04:55

Na svecani prijem ko dodje ,svojim dolaskom uvelicava domacinovo slavlje sto oni ocito ne zele.Ne mislim zbog razloga za slavlje ,nego domacina.

ODGOVORITE
Name

Podrska generale

29.12.2015 17:08

Ne trebamo mi zajedno Generale sa onima koji su bili na suprotnoj strani a i dezerterima i profiterima neka njih zajedno.

ODGOVORITE