Лукач: Спријечићемо ескалацију на протесту

Министар унутрашњих послова Републике Српске Драган Лукач изјавио је данас да ће протесте у организацији Савеза синдиката Српске обезбјеђивати довољан број полицајаца, који ће предузети све безбједносне мјере.

Република Српска 28.12.2015 | 14:10
Лукач: Спријечићемо ескалацију на протесту

"Имамо одређене информације, нарочито да одређен број аутобуса долази из других дијелова Српске и БиХ и, према неким информацијама, постоји могућност да у тим аутобусима дођу лица која на неки начин могу направити одређене провокације у Бањалуци или угрозити нечију безбједност. Ми ћемо извршити све провјере у складу са тиме и спријечити сваку ескалацију", рекао је Лукач новинарима у Бањалуци.

Он је изразио наду да ће све протећи у складу са законом.

Лукач је подсјетио да ће током протеста бити одржавана и сједница Народне скупштине Српске и да ће полиција обезбјеђивати Скупштину и неће дозволити насилан улазак у парламент.

Он је поновио да су протести у складу са законом и да МУП, као и бањалучки Центар јавне безбједности, нису забранили те протесте, иако је било "одређених прича".

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Алфа

28.12.2015 13:14

ТО ЗНАЦИ СПРИЈЕЦИТИ РАДНИКЕ ДА ПРОТЕСТВУЈУ/ДЕМОН-КРАТИЈА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИХАИЛО МИКИЋ

28.12.2015 14:53

ЛУКАЧУ УМЈЕСТО ШТО ВОДИШ БРИГУ О АВТОБУСИМА СА КОЈИМ РАДНИЦИ ДОЛАЗЕ У БАЊАЛУКУ ДА ПРОТЕСТВУЈУ ПРОТИВ НЕПРАВДЕ КОЈУ ЊИМА ВЛАДА РС СА НОВИМ ЗАКОНОМ О ЗАПОСЛЕЊУ СПРЕМА, БОЉЕ ПОВЕДИ БРИГУ ШТА ВАМА СИПА РАДИ ПО РС. КАДА БУДЕШ ЗАВРШИО УЛОГУ КОЈУ СУ ТЕБИ НАМЈЕНИЛИ НЕПРИЈАТЕЉИ БОГА И СРБСТВА: ПРАВОСЛАВЉА И СВЕТОСАВЉА КАО ВРХУНЦА ХРИШЋАНСКЕ ПРАВОСЛАВНЕ НАЦИОНАЛНЕ ИДЕОЛОГИЈЕ И СРПСКОГ НАЧИН ЖИВОТА И ТИ ЋЕШ МОЈ ЛУКАЧУ ДОЋИ НА РЕД И БИТИ УХАПШЕН. ТАКВА ЈЕ СУДБИНА ТУЂИХ НАЈАМНИКА А ТУРЦИ САДА УМЈЕСТО СВИЛЕНОГ ГАЈТАНА ЗБОГ ТЕБЕ И ТАКВИХ КАО ШТО СИ ТИ ИМАЈУ ЗАКОН СА КОЈИМ МОГУ СА СРБИМА ДА СЕ ОБРАЧУНАЈУ. БИО СИ У РАТУ И ЗАТО ОПТУЖНИЦА ПРОТИВ ТЕБЕ КАО РАТНОГ ЗЛОЧИНЦА И БАЈЕ КАО КРИМИНАЛЦА УВИЈЕК МОЖЕ БИТИ ИЗ ЛАДИЦЕ ИЗВУЧЕНА. ЗАТО БУДИТЕ ЉУДИ И СРБИ А НЕ ПОТУРИЦЕ И СИВЕ КУКАВИЦЕ!

Name

Никола

28.12.2015 13:17

Удрите народ, то је јос остало да нам радите. Покрали, унистили, растјерали младе то је наса судбина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ко те пита

28.12.2015 13:48

Ко то казе, ко то лазе да нас Додик вара?! Он не вара, он не вара, он је ту гдје нема пара...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

СИНДИКАТ

28.12.2015 13:59

ЈАДО ЈАДНИ МИНИСТРЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

петар

28.12.2015 14:58

Руска школа на западни начин.

ОДГОВОРИТЕ
Name

алеx.бл

28.12.2015 15:45

Министар има одредјене информације, да би могла доци лица и направити одредјене провокације, па наравно кад бас они посаљу такве групе које цине нереде и провокације, да би после окривили недузне раднике!

ОДГОВОРИТЕ