Трагедија у Теслићу: Погинуо тинејџер

Тринаестогодишњи дјечак погинуо је јуче у мјесту Доњи Ружевић, општина Теслић, а трагедија се догодила у кругу предузећа "Елград", власништво његовог оца, потврђено је "Независним".

Република Српска 28.12.2015 | 11:46
Трагедија у Теслићу: Погинуо тинејџер

Дјечак је, наиме, самоиницијативно сјео у радно возило са фиксираном приколицом и без возачке кабине, а потом је дошло до несреће.

"Он се возио у кругу предузећа и приликом покушаја паркирања, мјењач је ставио у положај за кретање уназад, приликом чега се возилом подвукао под камионску приколицу тако да је његово тијело притиснуто камионском приколицом са горње стране и шасијом радног возила са доње стране, усљед чега су настале повреде опасне по живот", саопштено је из полиције.

Један од радника који се налазио у кругу предузећа, и дјечаков брат који живи у близини мјеста догађаја, превезли су повријеђеног дјечака до Дома здравља Теслић, гдје је тринаестогодишњак преминуо.

"О наведеном догађају обавјештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој. Увиђај су извршили полицијски службеници Полицијске станице Теслић заједно са инспектором заштите на раду", саопштено је из полиције.

Извор: Независне новине

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сузи

28.12.2015 11:05

Мјесто је Доњи Ранковићи, а на Ружевићи. Жао ми је дјетета. Индиректно познајем ту породицу.Имају велику фирму. Са дјецом треба бити јако обазрив. Дијете не предвиђја опасности, а свашта хоће пробати. Цувајмо, људи, дјецу. Мене је ова трагедија баш погодила.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миро

28.12.2015 11:06

Саучешће Душану И његовој породици! Не дај Боже никоме.

ОДГОВОРИТЕ