Пиштољем ранио конобара и госта!

Бањалучка полиција трага за нападачем који је у клубу "Рјешење" у насељу Борик хицима из пиштоља ранио госта локала Огњена Вуковића (35) и конобара Стефана Павловића (24)!

Република Српска 28.12.2015 | 09:09
Пиштољем ранио конобара и госта!

Према незваничним информацијама, истражиоци трагају за Немањом М, радником обезбјеђења у поменутом локалу и његовим пријатељем Дином В, са којим је нападач након пуцњаве побјегао из угоститељског објекта.

Повријеђени се опорављају

Како је саопштено, пуцњава се догодила 30 минута иза поноћи у недјељу у Улици Васе Глушца, недалеко од Венеција моста у бањалучком насељу Борик.

"Оба лица хоспитализована су у Универзитетском клиничком центру (УКЦ) Републике Српске, а полиција је обавила увиђај и изузела одређен број трагова, који ће служити као доказ у кривичном поступку. Потрага за лицем које је користило ватрено оружје је у току", кратко су навели у ЦЈБ Бањалука.

Наводећи иницијале рањених Бањалучана, из УКЦ-а Републике Српске је наведено да су обојица ван животне опасности и да се успјешно опорављају.

"У пријемну хируршку амбуланту у 0.40 часова довезен је пацијент С. П, а 15 минута касније санитетским возилом Дома здравља Бањалука довезено је и друго рањено лице. Оба пацијента су хируршки збринути и хоспитализовани у Клиници за трауматологију. Њихово тренутно стање је стабилно", навели су у УКЦ-у Републике Српске.

Како сазнајемо, Стефан Павловић рањен је од рикошета и задобио је устријелну рану лијеве поткољенице, док је Огњен Вуковић погођен са два хица из пиштоља у наткољеницу, а један метак га је окрзнуо по глави.

Пресс незванично сазнаје да се крвави обрачун догодио након што су радници једне фирме у кафани "Рјешење", гдје је за вријеме пуцњаве било много гостију, прослављали завршетак пословне године.

Саслушани свједоци

"Један од њих попео се на столицу и тада је дошло до сукоба с обезбјеђењем. Након нагуравања и неколико размијењених удараца, један од радника обезбјеђења извадио је пиштољ и с њим почео да удара присутне. Огњен Вуковић је покушао да смири ситуацију, али је тада дошло до пуцњаве и он је погођен са два хица у ноге. Нападач је након тога испалио и трећи метак, који је на сву срећу само окрзнуо главу рањеног Бањалучанина. Рањени Павловић није учествовао у сукобу, јер је радио као конобар у локалу и њега је погодио рикошет", навели су саговорници Пресса упућени у истрагу.

Они додају да је након пуцњаве саслушан већи број свједока и да су узете изјаве од више очевидаца обрачуна, а да је потрага за нападачем и његовим пријатељем у току.

Гости бјежали на улицу

Мјештани бањалучког насеља Борик и станари оближњих зграда испричали су за Пресс да је убрзо након пуцњаве пред "Рјешење" стигла полиција, а да се локал у којем је за вријеме пуцњаве било много гостију, до тада готово испразнио.

"Настао је стампедо, људи су панично истрчавали на улицу, а убрзо су пред кафаницу стигле и бројне полицијске патроле, које нису дозвољавале прилаз. Тада смо чули да је дошло до пуцњаве и да има рањених", испричали су за Пресс Бањалучани који живе недалеко од мјеста пуцњаве.

Извор: Пресс

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Игор

28.12.2015 08:43

Дан посље локал ради као да се ниста није десило ... Ова бл је ТЕXАС зесци. Полиција не смије ни аута са моста склонити да се Кесицу не замјери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

28.12.2015 18:31

Мркоњићани завладали Бањалуком.

Name

г

28.12.2015 08:45

Па Господо зар нема те ни мало стрпљења? Јос није ни "стара" а ста це тек да буде до средине мјесеца? цувај те снагу треба це вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Господа

28.12.2015 10:10

Е мој неписмењаковицу!!!

Name

ја

28.12.2015 12:18

Хвала на коментару.

Name

кум

28.12.2015 08:49

Треба увести да се на улаз у такве Локале мозе инајмити Пистољ или са првим пицем да се стави на сто?

ОДГОВОРИТЕ
Name

гастарбеитер

28.12.2015 08:54

Па требало би у домацој радиности размислити како сасити несто и да свак види ко по граду носи цијев?

ОДГОВОРИТЕ
Name

крупа

28.12.2015 08:58

Па људи куда зурите ми нисмо никада били тацни да изравнамо насе рацуне ја се бојим на Туњицама је све попуњено то јест опет назад у куцну радиност!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

28.12.2015 09:54

Проблем није у локалу него у народу који воли "елитна" мјеста које води локална мафија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

срамота

28.12.2015 10:29

Најкорумпиранија градска управа на свијету, срамота за РС, само су на услузи ратним профитерима и криминалцима. Локал у стамбеној згради не смије радити послије 22х. Препаметни новинари би могли урадити мало истразивацког рада и провјерити у комуналној полицији и градској управи засто се ово десило, могу бар написати име локала и име власника, а не уцествовати у удбаском затаскавању слуцаја. Засто је власник ангазовао нелегално обезбједјење? Јел он није требао бити приведен?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фоx

28.12.2015 10:57

То је ситно за новинаре, они ударају на веце износе

Name

срамота

28.12.2015 13:24

Није то ситно, иза тога стоји најкрупнија прица у Републици Српској...

ОДГОВОРИТЕ