Апел Душка Вујошевића: Продајте Партизан!

„Уколико би приватизација била урађена по прописима, онда би могла да буде добра за клуб“, поручио трофејни стручњак.

Кошарка 24.12.2015 | 21:45
Апел Душка Вујошевића: Продајте Партизан!

Партизан би требало приватизовати, порука је легендарног тренера кошаркаша из Хумске Душка Вујошевића. Он је у изјави за Информер поручио да сматра како би приватизација, ако се уради на прави начин, могла да буде добра за клуб.

Садашњи председник Партизана Никола Пековић предложио је држави да отплати 6.500.000 евра дуга црно-белих, а да у замену постане власник најтрофејнијег кошаркашког клуба на овим просторима.
„Уколико би приватизација била урађена по прописима, онда би могла да буде добра за клуб и не би имао ништа против те идеје. Али ко код дође у клуб морао би да уложи одређену количину новца. И да се озбиљно посвети раду клуба. Дугови у Партизану су велики и ако би неко приватизовао клуб, морао би да санира те дугове. Не само формално да преузме клуб, већ да у сваком смислу ради на његовом опоравку“, поручио је Вујошевић.

Међутим, трофејни тренер није сигуран да ли би Петковић могао да купи клуб из Хумске.
„Необавештен сам по том питању и не бих могао да коментаришем. Не знам да ли је и колико то могуће. Али као што сам већ рекао, ако се све уради по закону, онда немам ништа против. Морају прво да се покажу валидна документа о дуговањима и свему, па тек онда да се крене у приватизацију. Све мора да буде чисто“, додао је Вујошевић.

Коментари / 0

Оставите коментар