Apel Duška Vujoševića: Prodajte Partizan!

„Ukoliko bi privatizacija bila urađena po propisima, onda bi mogla da bude dobra za klub“, poručio trofejni stručnjak.

Košarka 24.12.2015 | 21:45
Apel Duška Vujoševića: Prodajte Partizan!

Partizan bi trebalo privatizovati, poruka je legendarnog trenera košarkaša iz Humske Duška Vujoševića. On je u izjavi za Informer poručio da smatra kako bi privatizacija, ako se uradi na pravi način, mogla da bude dobra za klub.

Sadašnji predsednik Partizana Nikola Peković predložio je državi da otplati 6.500.000 evra duga crno-belih, a da u zamenu postane vlasnik najtrofejnijeg košarkaškog kluba na ovim prostorima.
„Ukoliko bi privatizacija bila urađena po propisima, onda bi mogla da bude dobra za klub i ne bi imao ništa protiv te ideje. Ali ko kod dođe u klub morao bi da uloži određenu količinu novca. I da se ozbiljno posveti radu kluba. Dugovi u Partizanu su veliki i ako bi neko privatizovao klub, morao bi da sanira te dugove. Ne samo formalno da preuzme klub, već da u svakom smislu radi na njegovom oporavku“, poručio je Vujošević.

Međutim, trofejni trener nije siguran da li bi Petković mogao da kupi klub iz Humske.
„Neobavešten sam po tom pitanju i ne bih mogao da komentarišem. Ne znam da li je i koliko to moguće. Ali kao što sam već rekao, ako se sve uradi po zakonu, onda nemam ništa protiv. Moraju prvo da se pokažu validna dokumenta o dugovanjima i svemu, pa tek onda da se krene u privatizaciju. Sve mora da bude čisto“, dodao je Vujošević.

Komentari / 0

Ostavite komentar