Још се нису ни ''загрејали'', а већ се разводе?!

Нису прославили ни прву годишњицу, а разводе се Џенсон Батон и манекенка!

Остали спортови 24.12.2015 | 19:40
Још се нису ни ''загрејали'', а већ се разводе?!

Након само годину дана брака, возач Формуле 1 и његова супруга манекенка одлучили су да се растану.

"Џенсон и Џесика одлучили су да пођу свако својим путем. Растанак је пријатељски, и његов повод није била трећа особа", навео је Батонов ПР за "Дејли мејл".

Џенсон Батон (35) и Џесика Мичибата (31) упознали су се 2008. у хотелу у Токију, и осам месеци касније започели везу. Накратко су се растали 2011, да би се поново помирили, а Џенсон је запросио манекенку на Дан заљубљених прошле године. Венчали су се током прошлих новогодишњих празника на Хавајима.

Батон је изненадио јавност када је изјавио да, иако су у браку, он и Џесика не живе заједно. Мичибата је живела у скромном стану са мајком у Јапану, док се Батон формално скућио у Монаку.

"Не виђамо се ништа више, него што смо се виђали док смо били у вези. Џесика често због посла борави у Јапану, поред моделинга, бави се и глумом. Она воли свој посао, ја волим свој, али све то значи да се ретко виђамо", рекао је он тада.

"Мејл" наводи да ће сада бити проблем подела имовине, пошто Батон, који је "тежак" 35 милиона фунти, није потписао предбрачни уговор са својом невестом.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мд

24.12.2015 20:01

Сад це имати 17.5 милиона

ОДГОВОРИТЕ