"Лаж је да Шумахер хода и помјера руке"!

Забине Кем, агент Михаела Шумахера, демантовала је наводе да седмоструки шампион Формуле 1 може поново да хода и подиже руке.

Остали спортови 23.12.2015 | 20:20
"Лаж је да Шумахер хода и помјера руке"!

Немачки магазин 'Бунте', који се бави животима познатих особа, објавио је као главну причу да легендарни Шуми може да хода уз помоћ терапеута, као и да може да помера и подиже руке.

Забине је нагласила да су такве информације апсолутно нетачне, назвавши их уједно и 'јако неодговорним' према његовој породици, пријатељима и великом броју Михаелових навијача.

"Нажалост, морамо да демантујемо недавне медијске натписе, пошто је апсолутно нетачно да Михаел може да помера ноге и руке. Такве спекуалције су јако неодговорне, поготово када имате у виду тежину његових повреда. Приватност је јако важна за Михаела и његову породицу, а овакве ствари дају лажну наду свима којима је стало до њега", рекла је Кем.

Шумахер је у децембру 2013. године доживео тешку несрећу на скијању, а због повреда главе недуго затим стављен је у индуковану кому како би остао жив. У јуну наредне године пребачен је на кућно лечење, пошто се пробудио из коме, а за сада није било званичних информација о његовом здравственом стању, иако медији с времена на време преносе да напретка, нажалост, нема.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Вријеме

23.12.2015 20:33

Желим да му драги Бог помогне и да успије у борби за живот ипак је он легенда и не себичан човјек

ОДГОВОРИТЕ