"Laž je da Šumaher hoda i pomjera ruke"!

Zabine Kem, agent Mihaela Šumahera, demantovala je navode da sedmostruki šampion Formule 1 može ponovo da hoda i podiže ruke.

Ostali sportovi 23.12.2015 | 20:20
"Laž je da Šumaher hoda i pomjera ruke"!

Nemački magazin 'Bunte', koji se bavi životima poznatih osoba, objavio je kao glavnu priču da legendarni Šumi može da hoda uz pomoć terapeuta, kao i da može da pomera i podiže ruke.

Zabine je naglasila da su takve informacije apsolutno netačne, nazvavši ih ujedno i 'jako neodgovornim' prema njegovoj porodici, prijateljima i velikom broju Mihaelovih navijača.

"Nažalost, moramo da demantujemo nedavne medijske natpise, pošto je apsolutno netačno da Mihael može da pomera noge i ruke. Takve spekualcije su jako neodgovorne, pogotovo kada imate u vidu težinu njegovih povreda. Privatnost je jako važna za Mihaela i njegovu porodicu, a ovakve stvari daju lažnu nadu svima kojima je stalo do njega", rekla je Kem.

Šumaher je u decembru 2013. godine doživeo tešku nesreću na skijanju, a zbog povreda glave nedugo zatim stavljen je u indukovanu komu kako bi ostao živ. U junu naredne godine prebačen je na kućno lečenje, pošto se probudio iz kome, a za sada nije bilo zvaničnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju, iako mediji s vremena na vreme prenose da napretka, nažalost, nema.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vrijeme

23.12.2015 20:33

Želim da mu dragi Bog pomogne i da uspije u borbi za život ipak je on legenda i ne sebičan čovjek

ODGOVORITE