Играч кога је Коста насамарио: Он је добра особа!

"Послао сам му гласовну поруку као пријатељ. Ми смо сада добри другари. То што се десило је већ заборављено...", испричао је Габријел Паулиста.

Фудбал 21.12.2015 | 18:00
Играч кога је Коста насамарио: Он је добра особа!

Једну од ретких победа ове сезоне у Премијер лиги Челси је остварио против старог доброг ривала Арсенала, а кључан детаљ у томе мечу је био сумњиви црвени картон. Дијего Коста се тада "заузео за тим" и изударао је Лорана Косијелног, наставио да се свађа са његовим "партнером" Габријелом, а онда га и испровоцирао за црвени картон...

Колико је наиван био Мајк Дин када је показао искључење бразилском штоперу говори и то да је ФА по хитном поступку укинуо казну, а Габријел је већ у наредном мечу наступио за Арсенал. Од тада се уз његово име нису везивали инциденти, али јесу за име Дијега Косте.

"Дуел са Костом је био у афекту. То је нешто што се једноставно деси у моменту, често је на фудбалским мечевима. Ништа необично. Окренули смо и тај лист", почео је причу Габријел Паулиста.

"Био сам са Филипом Луисом на окупљању репрезентације Бразила, а пошто су њих двојица добри пријатељи замолио сам га да се чујемо".

Ипак, три месеца после овог инцидента не само да му је Габријел опростио што га је онако насамарио, него за Косту каже и да је добра особа.

"Послао сам му гласовну поруку као пријатељ. Ми смо сада добри другари. То што се десило је већ заборављено... Дијего је добра особа", испричао је Габријел.

Изгледа да Дијего Коста добро "делује" на људе ван терена, пошто је недавно испричао да га читава свлачионица Челсија воли и да због тога није кажњен због неких пређашњих инцидената.

Коментари / 0

Оставите коментар